background img
banner
banner

Καλή ισοπαλία 1-1 στην Ραφήνα, λίγος όμως ο ένας βαθμός

ΣΤΟ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΟ Η ΑΓΩΝΙΑ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ

Μόνο θετικό μπορεί να κριθεί για τον Παναιγιάλειο το ισόπαλο 1-1 στην Ραφήνα, σε μια από τις ισχυρότερες έδρες του 3ου ομίλου. Όμως στην βαθμολογική κατάσταση που έχει προκύψει, αυτός ο πολύτιμος βαθμός χαρακτηρίζεται λίγος για τις ανάγκες του Αιγιώτικου Συλλόγου, σύμφωνα με τις μεταβαλόμενες βαθμολογικές διαφορές που δεν επιτρέπουν εγγυήσεις για την αποφυγή περιπετειών, όπως επίσης το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί με Κόρινθο στην Αβυθο και με Εράνη στα Φιλιατρά.

Προηγήθηκε με Τσίπρα ο Παναιγιάλειος

Το ήθελε περισσότερο το παιχνίδι στη Ραφήνα ο Παναιγιάλειος, όταν μάλιστα είχε γίνει γνωστό ότι η Μύκονος που έπαιζε νωρίτερα στην Βάρη με τον Αστέρα, είχε επικρατήσει 2-0.

Από τα πρώτα λεπτά ο Παναιγιάλειος δημιούργησε καλές ευκαιρίες με τον Κοντοχρήστο και τον Μακρή, έψαξε επίμονα το γκολ και το βρήκε στο 23΄. Ο Σανδραβέλης εκτέλεσε πλάγιο μέσα στην περιοχή του Καραστέργιου για να δημιουργηθεί φάση διαρκείας και ο Τσίπρας να ανοίγει το σκορ.

Η Θύελλα Ραφήνας βρήκε την απάντηση στο 37΄ όταν ο Χίσο πάσαρε στον Κοντογιάννη ο οποίος κατάφερε με τύχη να πάρει τις κόντρες και να γυρίσει την μπάλα στην εστία του Παπαδόπουλου ανάμεσα στους αμυντικούς του Παναιγιάλειου ισοφαρίζοντας 1-1.

Σε φουλ επίθεση στο υπόλοιπο διάστημα του ημιχρόνου ο Παναιγιάλειος, έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα με τον Πίσπα να αποκρούεται δύσκολα από τον Καραστέργιο.

Ανοιχτό το παιχνίδι στο β΄ ημίχρονο με τους δυο αντιπάλους να αναζητούν το γκολ της νίκης χωρίς αποτέλεσμα.

Θύελλα Ραφήνας: Καραστέργιος, Αγγέλης, Παρασκευόπουλος, Φύτρος, Ανδρίκος, Ντάφλας, Κοντογιάννης, Μαρτίνος, Ζαπατίνας (46′ Κωτσάκης), Χίσο (90′ Ντολλάνι), Μακροδημήτρης (46′ Γκούμας).

Παναιγιάλειος: Παπαδόπουλος, Σανδραβέλης (53′ Τρέσα), Λουκάς (61΄Κιτος), Μωραΐτης, Τακίδης, Μαυρόπουλος, Φωκαΐδης (83′ Θεοφανόπουλος), Τσίπρας, Μακρής, Πίσπας (53′ Κοτσοκολος), Κοντοχρήστος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr