background img
banner
banner

Καταγγελία της Αντίστασης Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αιγιαλείας

ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΟΤΙ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Η Αντίσταση Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αιγιάλειας με ανακοίνωσή της, καταγγέλλει ως «απαράδεκτη και αντισυναδελφική», συμπεριφορά Διευθυντή Δημοτικού Σχολείου που –όπως ισχυρίζεται η παράταξη -προσπάθησε να παρεμποδίσει μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών και εκπρόσωπο της παράταξη ώστε να επικοινωνήσει και να ενημερώσει τους εκπαιδευτικούς του σχολείου. Διευκρινίζει δε πως η ενημέρωση γίνεται πάντα κατά την ώρα του διαλείμματος και την ώρα των κενών των εκπαιδευτικών.

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων στην καταγγελία, ΄΄ο εν λόγω Διευθυντής με τη συνεπικουρία της Υποδιευθύντριας αρνούνταν επίμονα να ανοίξει την πόρτα του σχολείου προβάλλοντας επιχειρήματα του τύπου: να κλειστεί ραντεβού κ.λπ.

Με τα πολλά άνοιξε μεν την πόρτα, αλλά απαίτησε η επίσκεψη να διαρκέσει μόνο 10 λεπτά διαφορετικά απείλησε ότι θα καλέσει την αστυνομία. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης βρισκόταν σε απόσταση αναπνοής για να παρεμποδίσει την ελεύθερη επικοινωνία των εκπαιδευτικών του σχολείου με την συνάδελφο μέλος του Δ.Σ. με προφανή στόχο την άσκηση ψυχολογικής επιβολής και επηρεασμού. Όλα αυτά με φωνασκίες και σκαιότατη, συμπεριφορά.

Η στάση αυτή του Διευθυντή είναι αντίθετη στον νόμο που προστατεύει την συνδικαλιστική δραστηριότητα στους τόπους εργασίας και στο αναγνωρισμένο καταστατικό του Συλλόγου, είναι απαράδεκτη και την καταγγέλλουμε».


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr