background img
banner
banner

Με τη συμμετοχή 170 μαθητών η έναρξη!

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ – ΗΜΕΡΙΔΩΝ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Η έναρξη των αθλητικών δράσεων – ημερίδων που διοργανώνουν Δήμος Αιγιαλείας και Αντιδημαρχία Παιδείας, πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 15 Απριλίου, με τον καλύτερο τρόπο, μιας και μαθητές και μαθήτριες συμμετείχαν με μεγάλη χαρά και έδειξαν να χαίρονται τη δράση. Το γήπεδο Πλαστήρα γέμισε παιδικές φωνές και θετική διάθεση από όλους, με τη συνέχεια την Πέμπτη και την Παρασκευή να αναμένεται εξίσου συναρπαστική.

Η έναρξη έγινε παρουσία του δημάρχου Αιγιαλείας Δημήτρη Καλογερόπουλου που ευχήθηκε τα καλύτερα σε παιδιά και εκπαιδευτικούς, ενώ σημαντική είναι η συμβολή στους αγώνες, του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής Αιγιαλείας. Παρών ήταν βέβαια και ο αντιδήμαρχος Παιδείας Δημήτρης Ελευθεριώτης που φιλοδοξεί, όπως μετέφερε στα μέσα ενημέρωσης, οι αθλητικές δράσεις – ημερίδες αυτές, να γίνουν θεσμός.

Όπως τόνισε ο κ. Ελευθεριώτης στο Protionline.gr, ΄΄ξεκινήσαμε πολύ όμορφα με τη συμμετοχή χθες πέντε σχολείων, του 1ου, 4ου, 5ου, 6ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου και του Δημοτικού Κουλούρας, ενώ αγωνίστηκαν συνολικά 170 μαθητές! Φροντίσαμε η διοργάνωση να έχει τη μορφή γιορτής για τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο, αφού οι αγώνες έγιναν με τη συνοδεία μουσικής. Στο τέλος μοιράσαμε σάντουιτς και νερά στους συμμετέχοντες. Η μεγάλη συμμετοχή ήδη από την πρώτη ημέρα, έδειξε ότι η διοργάνωση θα γίνει θεσμός΄΄.

Πέμπτη και Παρασκευή η συνέχεια

Να σημειωθεί ότι ο στόχος για συμμετοχή 500 μαθητών είναι πλέον εφικτός. Το υπόλοιπο πρόγραμμα των δράσεων με τους αγώνες ποδοσφαίρου που περιλαμβάνουν, έχουν ως εξής: Την Πέμπτη 18 Απριλίου θα αγωνιστούν μαθητές από τα σχολεία: 2ο 3ο, 10ο Αιγίου και Δημοτικά Σχολεία Διακοπτού, Ροδοδάφνης και Σελιανιτίκων. Επίσης, την Παρασκευή 19 Απριλίου παίζουν οι μαθητές 7ου, 9ου Αιγίου και Δημοτικών Σχολείων Αβύθου, Αιγείρας και Ελίκης.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr