background img
banner
banner

Μοίρασαν 500ευρα!

ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΕ Τ.Κ. ΤΗΣ ΑΧΑΪΑΣ

Οι Πυροσβεστικές Υπηρεσίες της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Αχαΐας στα όρια της γεωγραφικής δικαιοδοσίας τους, από την 01-04-2024 έως και 07-04-2024 βεβαίωσαν πρόστιμα για πρόκληση πυρκαγιών σε παραβάτες της Πυροσβεστικής Διάταξης 9/21 και συγκεκριμένα:

  • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, την 01 Απριλίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Αιγίου, σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, κατά τη διάρκεια καύσης σε υπολείμματα καλλιεργειών, στην Τ.Κ. Γρηγόρης, του δήμου Αιγιαλείας Αχαΐας.
  • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, την 01 Απριλίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. ΒΙ.ΠΕ. Πατρών, σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, κατά τη διάρκεια καύσης σε υπολείμματα καλλιεργειών, στην Τ.Κ. Μοιραίικα, του δήμου Πατρών Αχαΐας.
  • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμοαξίας 500€, την 03 Απριλίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Αχαΐας, σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, κατά τη διάρκεια καύσης σε υπολείμματα καλλιεργειών, στη θέση Ανάληψη, στην Δ.Κ. Άνω Καστρίτσι, στην Πάτρα.
  • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμοαξίας 500€, την 07 Απριλίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Αιγίου, σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, κατά τη διάρκεια καύσης σε ξηρά χόρτα εντός γεωργικής έκτασης, στη Τ.Κ. Καμαρών του δήμου Αιγιαλείας Αχαΐας.
  • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμοαξίας 500€, την 07 Απριλίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Καλαβρύτων, σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, κατά τη διάρκεια καύσης εντός οικοπεδικού χώρου, στη Τ.Κ. Σιγούνι του δήμου Καλαβρύτων Αχαΐας.

Διαβάστε περισσότερα:
· · · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr