background img
banner
banner

ΜΠΑΣΚΕΤ: Καθοριστική η 23η αγωνιστική της Α2 ΕΣΚΑ-Η για την Ακράτα

ΜΕ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΟΥΡΑΓΟΥ ΙΦΙΤΟΥ ΚΑΙ ΗΤΤΕΣ ΤΩΝ ΣΚΑΓΙΟΠΟΥΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΑΣΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙ ΓΙΑ ΠΛΕΙ ΟΦ

Με δύο αγώνες που έγιναν το Σαββατοκύριακο άνοιξε η “αυλαία” της 23ης αγωνιστικής στην Α2 ΕΣΚΑ-Η που θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 3 Απριλίου, με τις υπόλοιπες πέντε αναμετρήσεις. Ο Κεφαλληνιακός νίκησε τον ΠΑΣ Ναυπάκτου με 68-52 εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή του στα πλέι οφ, όπως και ο Τρίτωνας που επικράτησε με 61-56 στην έδρα του της ΑΓΕ Ζακύνθου. Σίγουρος είναι και ο Πυρσός, ενώ η 5η προνομιούχος θέση της βαθμολογίας διεκδικείται από τρεις ομάδες, το Σκαγιοπούλειο και την Ακράτα.

Η ομάδα της ανατολικής Αιγιάλειας υποδέχεται αύριο βράδυ στις 8 τον ουραγό και καταδικασμένο Ίφιτο Πύργου και εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να πάρει τη νίκη. Αν την ίδια ώρα, χάσουν το Σκαγιοπούλειο και ο Πήγασος που παίζουν εκτός έδρας με Πυρσό και Διαγόρα αντίστοιχα (που είναι το πιο πιθανό) θα μειώσει στον έναν πόντο τη διαφορά από την 5η θέση μπαίνοντας δυναμικά στη διεκδίκησή της!

Η ομάδα του Νίκου Ζίζηλα έχει πάντως δύσκολο πρόγραμμα και για να τα καταφέρει θα πρέπει να κερδίσει δύο από τους διεκδικητές μέσα στην έδρα τους. Την επόμενη αγωνιστική τον ΠΑΣ Ναυπάκτου και την τελευταία τον Πήγασο (ενδιάμεσα θα υποδεχθεί τον Σείριο).

Η Ακράτα δεν ευνοείται σε περίπτωση ισοβαθμίας με το Σκαγιοπούλειο καθώς έχει χάσει και τα δύο παιχνίδια ενώ στον πρώτο γύρο κέρδισε στην έδρα της και τον ΠΑΣ Ναυπάκτου (65-63) και τον Πήγασο (71-63).

Tοπρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής

Ακράτα – Ίφιτος Πύργου
Προφήτης Ηλίας – Σείριος
Πυρσός – Σκαγιοπούλειο
Νίκη Πρ. – Αιγέας Γαστούνης
Διαγόρας Βραχνεϊκων – Πήγασος Μπεγουλακίου

Η βαθμολογία
Διαγόρας 22 40
—————————————-
Κεφαλληνιακός 23 39
Τρίτων 23 39
Πυρσός 22 38
Σκαγιοπούλειο 22 35
—————————————-
ΠΑΣ Ναυπάκτου 23 35
Πήγασος 22 34
Ακράτα 22 33
Προφήτης Ηλίας 22 32
Σείριος 22 30
Αιγέας 22 29
ΑΓΕΖ 22 29
Νίκη 22 28
Ίφιτος 22 24


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr