background img
banner
banner

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ: Μπορεί να σωθεί η παρτίδα

ΈΓΙΝΕ ΤΟ ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ

Απέναντι στον Βύζα ο Παναιγιάλειος είχε άγχος, του έλλειψε το καθαρό μυαλό και η αποτελεσματικότητα στα τελειώματα των φάσεων. Χωρίς συνοδεία νίκης οι τέσσερις τελευταίοι αγώνες είχαν αποσπάσει μέρος της αυτοπεποίθησης στους μελανόλευκους, που έπαιζαν απέναντι σε έναν αντίπαλο ο οποίος έβλεπε επίσης τη νίκη σαν μονόδρομο για να αυξήσει τις πιθανότητες στην παραμονή του.

Ο Τρέσα έβαλε σε τάξη τα πράγματα

Οι αλλαγές του Νίκου Μανούρα διόρθωσαν τα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο και έδωσαν την ουσία και το γκολ στον Παναιγιάλειο για να λυτρωθεί από την πίεση και το άγχος ενός ακόμα άτυχου αποτελέσματος.

Διατήρησαν τις αποστάσεις Ιάλυσος, Μαρκό και ΑΕΡ Αφάντου

Ο Ιάλυσος επικράτησε 1-0 της Ρόδου, η Μαρκό νίκησε τον ΑΟ Πυλίου 2-1, η ΑΕΡ Αφάντου τον Πανελευσινιακό 2-0 και η κατάσταση παρέμεινε σταθερή σε ότι αφορά τις αποστάσεις αυτών των ομάδων από τον Παναιγιάλειο. Αντίθετα στην 11η θέση που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής με τον κάτοχο της ίδιας θέσης από τον 4ο όμιλο βρέθηκε η Μύκονος, μετά την εντός έδρας 2-4 ήττα που γνώρισε από την Κόρινθο.

Πέντε αγώνες τελικοί για Παναιγιάλειο

Το δύσκολο αγωνιστικό πρόγραμμα που υπολείπεται δεν εφησυχάζει τον Παναιγιάλειο. Μπορεί να ήρθαν τρεις πολύτιμοι βαθμοί από τα Μέγαρα, όμως ακολουθεί η Ελλάς στην Σύρο, ο Παναργειακός στην Αβυθο, η Θύελλα στην Ραφήνα, η Κόρινθος στην Αβυθο και τέλος η Εράνη στα Φιλιατρά.

Σε συναγερμό η ΑΕ Μυκόνου

Κάποια ομάδα θα πρέπει να προσπεράσει η Μύκονος για να αποφύγει την θέση μπαράζ που βρίσκεται τώρα, αλλά και τα χειρότερα με το γκρουπ του υποβιβασμού.
Καλώς ή κακώς η ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου έχει δυο παιχνίδια με ομάδες που βρίσκονται αμέσως μπροστά από αυτή και είναι η ΑΕΡ Αφάντου και ο Ιάλυσος.
Δεν αποκλείεται μέσα από αυτές τις συναντήσεις να κριθούν πολλά σε παραμονή, μπαράζ και υποβιβασμό.

Δυσκολεύουν τα πράγματα για Βάρδα και Ελευσίνα

«Κολλημένοι» στο γκρουπ υποβιβασμού παραμένουν ΠΑΟ Βάρδας και Πανελευσινιακός και πάρα πολύ δύσκολα θα αποφύγουν το μοιραίο.
Επίσης ο ΑΟ Πυλίου όσο και να το παλεύει στα τελευταία παιχνίδια όλο και απομακρύνεται από την γραμμή σωτηρίας.
Ο Βύζας ύστερα από την εντός έδρας ήττα που γνώρισε από τον Παναιγιάλειο τυπικά οδηγείται στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, μαζί με Εράνη, Ερμιονίδα και Μεσολόγγι.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr