background img
banner
banner

Να αλλάξει τον …αέρα στην ομάδα θέλει ο προπονητής Περικλής Παπαποστόλου

ΜΕ ΓΥΜΝΑΣΤΗ Η ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

Στα αγωνιστικά προβλήματα του τελευταίου καιρού στάθηκαν οι άνθρωποι της διοίκησης του Παναιγιάλειου και προσπάθησαν να αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο.
Καλώς ή κακώς σταμάτησαν την συνεργασία με τον Νίκο Μανούρα.

Λίγο πριν λήξει το πρωτάθλημα η επιλογή νέας τεχνικής ηγεσίας δεν προσφερόταν για να δράσει άμεσα, αφού δεν θα γνώριζε πρόσωπα και πράγματα.
Διατηρήθηκε έτσι ο βοηθός του Νίκου Μανούρα, Περικλής Παπαποστόλου (φωτο), λαμβάνοντας τα προπονητικά ηνία, έχοντας πολλές απαραίτητες γνώσεις στη συμπεριφορά και στην αξία του κάθε ποδοσφαιριστή.

Επίσης στα τελευταία παιχνίδια φάνηκε ότι η ομάδα δεν διαθέτει την καλύτερη φυσική κατάσταση και για λειτουργήσει ο Παναιγιάλειος καλύτερα σε αυτό το σημαντικό θέμα στις ανάγκες των αγώνων, προσλήφθηκε ο γυμναστής Γιώργος Πετσίνης, ο οποίος έπιασε δουλειά από την χθεσινή προπόνηση.

Μπήκε στο πρόγραμμα και ο Κοντοχρήστος

Απουσιάζει σταθερά από τα τελευταία παιχνίδια ο Χρήστος Κοντοχρήστος, με τον τραυματισμό του να διαρκεί περισσότερο από την αρχική προσέγγιση.
Το σίγουρο είναι ότι έχει λείψει αρκετό καιρό από την προετοιμασία και την ομαδική προπόνηση και αυτό μάλλον θα τον θέσει εκτός πλάνων του Παπαστόλου.

Σταθερά απόντες Λιάτος και Χάμος

Η απουσία των δυο τιμωρημένων Παύλου Λιάτου και Κώστα Χάμου συνεχίζεται.
Ο τερματοφύλακας Χάμος μπορεί να προλάβει τις δυο τελευταίες αγωνιστικές, ενώ ο μέσος Λιάτος μόνο την τελευταία αγωνιστική, αφού χρονικά εκεί εκτίονται και οι ποινές τους.

Απαραίτητη μια νίκη για τη σιγουριά της παραμονής

Δύσκολο το πρόγραμμα του Παναιγιάλειου, θετικό ότι ομάδες που τον ακολουθούν παίζουν μεταξύ τους και επίσης παιχνίδια που χαρακτηρίζονται δύσκολα, όμως στο ποδόσφαιρο όλα μπορεί να γίνουν, όλα πρέπει να τα περιμένεις.

Στο Αργος δηλώνουν ότι έχουν πολύ καλή ομάδα και δεν μπορεί να τους σταματήσει το Αίγιο, Η Κόρινθος εύχεται να κάνει τη ζημιά στους πρωτοπόρους ο Παναιγιάλειος και οι ομάδες που θέλουν να διατηρηθούν στην κατηγορία εύχονται το αντίθετο.

Βέβαια το πρωτάθλημα δεν σταματά την ερχόμενη Κυριακή. Έπονται ακόμα τρία παιχνίδια σε Ραφήνα, Αβυθο με Κόρινθο και Φιλιατρά με Εράνη, στα οποία θα προσπαθήσει ο Παναιγιάλειος να προσθέσει βαθμούς στο ενεργητικό του και να ξεμπερδεύει το συντομότερο με την υπόθεση παραμονή.

Διαιτητής ο Ζέστας (Πειραιά) στην Αβυθο με Παναργειακό

Ο Μιχάλης Ζέστας από τον Σύνδεσμο Πειραιά ορίστηκε να διευθύνει το παιχνίδι της Κυριακής στην Αβυθο ανάμεσα σε Παναιγιάλειο και Παναργειακό.
Βοηθούς θα έχει του Αθανάσιο Κουρκουνάσιο και Αλέξανδρο Σηφάκη από τον ίδιο σύνδεσμο.
Είναι η 3η φορά που ο Πειραιώτης διαιτητής Ζέστας σφυρίζει τον Παναιγιάλειο. Συγκεκριμένα στην 4η αγωνιστική διεύθυνε το παιχνίδι Παναιγιάλειος – ΑΟ Πυλίου 2-1 και στην 27η αγωνιστική το: Ιάλυσος – Παναιγιάλειος 4-2.
Σίγουρα χωρίς τον κόσμο στην κερκίδα θα αισθάνεται καλύτερα και ευχόμαστε να τηρήσει ίδια μέτρα και σταθμά.

Αρχίζει Σάββατο και ολοκληρώνεται Δευτέρα η 31η αγωνιστική

Η ΑΕΡ Αφάντου που βρίσκεται ανάμεσα στις υποψηφιότητες για την παραμονή της στην κατηγορία, ορίστηκε από την ΕΠΟ να αγωνιστεί το Σάββατο στη Βάρη με τον Αστέρα.
Αυτό βέβαια μπορεί να ευνοεί τις άλλες ομάδες και περισσότερο την Μύκονο που την ακολουθεί και θα γνωρίζει από νωρίς το αποτέλεσμα της Ροδίτικης ομάδας.
Η 31η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Δευτέρα στη Σύρο. Η Ελλάς που έχει ολοκληρώσει την παραμονή της στην Γ΄ Εθνική, φιλοξενεί τον ΑΟ Πυλίου που κοντεύει να χάσει το «τρένο» και μαθηματικά.
Την Κυριακή τα υπόλοιπα παιχνίδια στις 16:00.
Εξαίρεση σε δυο γήπεδα που τα παιχνίδια ξεκινούν νωρίτερα και είναι: 12:30 Μύκονος – Εράνη, 14:30 Βύζας – Ρόδος.
Μάλιστα στο γήπεδο Μεγάρων έχουμε διαιτησία από την Αχαΐα.

31η αγωνιστική -Οι διαιτητές
Σάββατο 13/04 -16:00
Αστέρας Βάρης – ΑΕΡ Αφάντου: Λάμπρου (Δ. Αττικής)
Κυριακή 14/04 -16:00
Παναιγιάλειος – Παναργειακός: Μιχ. Ζέστας (Πειραιά)
Μεσολόγγι – Κόρινθος: Αντωνιάδης (Κεφ./Ιθάκης)
Ιάλυσος – Πανελευσινιακός: Παπαδόπουλος (Αθήνας)
Ερμιονίδα – Θύελλα Ραφήνας: Κεφιλής (Κορίνθου)
Μαρκό – ΠΑΟ Βάρδας: Τραϊφόρος (Πειραιά)
12:30 Μύκονος – Εράνη: Κωσταγιάννης (Αθήνας)
14:30 Βύζας – Ρόδος: Πράνταλος (Αχαΐας)
Δευτέρα 15/04 -16:00
Ελλάς Σύρου – ΑΟ Πυλίου: Σταύρου (Αν. Αττικής)


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr