background img
banner
banner

Σύσταση νέου Δ.Σ. Ένωσης Γονέων Αιγιαλείας μετά την απώλεια του Μένιου Κουτρόπουλου

Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΘΕΟΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μετά τον πρόσφατο και ξαφνικό χαμό του επί σειρά ετών προέδρου της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Αιγιαλείας, Μένιου Κουτρόπουλου, με πλούσιο κι ανεκτίμητο έργο, τα μέλη προχώρησαν σε εκ νέου σύνθεση του Δ.Σ..

Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Αιγιαλείας, είναι η ακόλουθη: Πρόεδρος: Θεοφανόπουλος Λεωνίδας. Αντιπρόεδρος: Μακαρώνας Σωτήριος. Γραμματέας: Κουτσούκης Παναγιώτης. Ταμίας: Ήλια – Ανδρομάχη Παλαιολόγου. Βοηθός Γραμματέα: Βασιλείου Φώτης. Μέλος: Τσούμα Ανδρομάχη. Μέλος: Μαρκοράς Ανδρέας.

΄΄Εκ μέρους του νέου Δ.Σ., θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλα τα μέλη των Συλλόγων των σχολικών μονάδων, τους γονείς, μαθητές, εκπαιδευτικούς και φορείς της πόλης μας για την έμπρακτη συμπαράστασή τους, αυτές τις ημέρες. Όμως παρά τις δύσκολες μέρες που περνάμε, πιστεύουμε ότι όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά σε όποια θέση κι αν βρισκόμαστε! Γιατί θεωρούμε ότι ο εθελοντισμός και η προσφορά δεν θέλει τίτλους για να προσφερθεί, αλλά άτομα που θέλουν πραγματικά να προσφέρουν. Για μας, πρωταγωνιστές παραμένουν τα παιδιά…΄΄, αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ένωσης.

Επίσης, τονίζονται και τα εξής: ΄΄Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων θα λειτουργήσει πάση δυνάμει για τα καλά και αγαθά συμφέροντα κάθε παιδιού αλλά και  για τις  ανάγκες των σχολικών μονάδων. Θα είμαστε δίπλα  σε κάθε μικρό ή μεγάλο αγώνα των παιδιών μας… Επειδή μπροστά σε ένα χαρούμενο παιδί…τίποτα δεν μας χωρίζει! Ευχόμαστε μια παραγωγική υπόλοιπη χρονιά για όλους, με υγεία΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΡΟΣΩΠΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr