background img
banner
banner

Το βαν ξέμεινε αλλά τα σκυλάκια μεταφέρθηκαν και κάποια υιοθετήθηκαν!

ΟΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΔΕΝ ΚΑΜΠΤΟΥΝ ΤΑ «ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ» ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ

Ούτε οι ατυχία, ούτε οι αντιξοότητες κάμπτουν τους εθελοντές του Φιλοζωικού Συλλόγου Αιγιάλειας «Τα φιλαράκια» και τον αντιδήμαρχο Ποιότητας Ζωής Γιώργο Φραγκονικολόπουλο, που συνεχίζουν το πολύ σημαντικό έργο της μεταφοράς αδέσποτων κουταβιών, για υιοθεσία σε οργανωμένες δράσεις στην Αθήνα. Μπορεί η μεταφορά με το αυτοκίνητο του δήμου να είχε ένα απρόοπτο (ξέμεινε από τεχνική βλάβη), ωστόσο χάρη στην επιμονή του αντιδημάρχου και στη συμβολή εθελοντριών, τα σκυλιά μεταφέρθηκαν στη γιορτή υιοθεσίας και κάποια από αυτά βρήκαν σπίτι και αγκαλιές!

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 14 Απριλίου το πρωί το βαν ξεκίνησε, όπως κάθε φορά, με τα σκυλάκια από το Αίγιο για τη γιορτή υιοθεσίας στον Άλιμο, αλλά παρουσίασε βλάβη και ακινητοποιήθηκε στον Ασπρόπυργο. Αμέσως, οι εθελόντριες Γεωργία Ελληνάκη και Σοφία Μπεχτσή, που βρίσκονταν ήδη στον Άλιμο, έφυγαν με τα αυτοκίνητά τους για να μεταφέρουν τα σκυλάκια, ώστε να μην χάσουν την ευκαιρία να βρουν την οικογένειά τους. Μεταξύ των υιοθεσιών, ήταν και το σκυλί που είχε πυροβοληθεί. ΄΄Είμαστε περήφανοι για τους εθελοντές μας, για αυτούς που φιλοξένησαν σκυλάκια στην Αθήνα για να μην επιστρέψουν στο Αίγιο, για αυτούς που πλήρωσαν για φιλοξενία, για αυτούς που τα μετέφεραν στις φιλοξενίες. Αφιερώνουμε τη μέρα στους εθελοντές μας. Χρωστάμε ένα ευχαριστήριο στον πάντα φιλόξενο Άλιμο΄΄, αναφέρεται εκ μέρους του Φιλοζωικού Συλλόγου Αιγιάλειας.

Αυτό το Σάββατο 20 Απριλίου τα σκυλάκια θα βρίσκονται στο πάρκο Ερμού και Πειραιώς στην Αθήνα (απέναντι από την Τεχνόπολη) σε αναζήτηση παντοτινού σπιτιού. Και σίγουρα, όσοι τα γνωρίσουν, θα τους κλέψουν την καρδιά!


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Your email address will not be published. Required fields are marked *

protionline.gr