background img
banner
banner

Πίτα για την Ε.Γ.Ε.

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ «REFRAIN»

Η Ένωση Γυναικών Ελλάδας (Ε.Γ.Ε) – Παράρτημα Αιγίου, πραγματοποιεί εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της για το καλωσόρισμα του νέου έτους, το Σάββατο 20 Ιανουαρίου στις 5.00μ.μ., στο Καφέ- Restaurant Refrain, (Βύρωνος και Αράτου 1, Ψηλά Αλώνια, Αίγιο).

Στη διάρκεια της εκδήλωσης , η Πρόεδρος του τοπικού παραρτήματος κ. Ουρανία Κοττά-Κακαβάνη θα αναφερθεί σε διεκδικήσεις και δραστηριότητες της Ε.Γ.Ε. που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο έτος καθώς και στο σχεδιασμό νέων για μια χρονιά με περισσότερη ισότητα στην πράξη, ενώ η κ. Ευαγγελία (Λίτσα) Γιαννοπούλου, μέλος του Πανελλαδικού Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Γ.Ε. και Αντιπρόεδρος του τοπικού παραρτήματος, θα παρουσιάσει το Ημερολόγιο έτους 2018 της Ε.Γ.Ε., το οποίο έχει θέμα «Φύλο- Εργασία- Οικογένεια στα χρόνια των μνημονίων».

Ένα  ωραίο δώρο, περιμένει την τυχερή ή τον τυχερό που θα βρει το «φλουρί» ενώ οι υπόλοιπες/οι φίλες/οι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την τύχη τους στη λαχειοφόρο αγορά με ωραία δώρα-προσφορές των καταστημάτων της πόλης μας.

Η τιμή εισόδου είναι 5 ευρώ και περιλαμβάνει βασιλόπιτα, καφέ, τσάι ή αναψυκτικό, καθώς και γλυκίσματα φτιαγμένα από μέλη της Ε.Γ.Ε.

Το Ημερολόγιο έτους 2018 της Ε.Γ.Ε. θα διατίθεται από τα μέλη του παραρτήματος Αιγίου στην τιμή των 5 ευρώ. ΄΄Η παρουσία όλων σας θα είναι τιμή και χαρά για μας!΄΄, αναφέρεται στην πρόσκληση.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr