background img
banner
banner

Συνεχίζεται η προσπάθεια για την ενίσχυση του Φιλοζωικού Συλλόγου

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ 15.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥΣ…

Συνεχίζεται ο αγώνας για να διατηρηθεί «ζωντανός» ο Φιλοζωικός Σύλλογος Αιγιάλειας «Τα Φιλαράκια», προκειμένου να συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στα αδέσποτα και στην τοπική κοινωνία εν γένει. Από την προηγούμενη Πέμπτη ως σήμερα που ξεκίνησε η εντατική προσπάθεια εξεύρεσης χρημάτων ώστε να εξοφληθούν τα χρέη του Συλλόγου προς κτηνιάτρους, έχει συγκεντρωθεί ένα αξιόλογο ποσό, το οποίο όμως απέχει πολύ από τις 15.000 ευρώ, ποσό που χρειάζεται για να εξοφλήσει τις οφειλές του και να συνεχίσει να υφίσταται.

Σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή, εθελόντριες και εθελοντές του Συλλόγου θα βρίσκονται στην πλατεία Αγ. Λαύρας, από τις 6.00 το απόγευμα ως τις 10.00 το βράδυ, ενημερώνοντας τον κόσμο για την δράση του Συλλόγου, τα δεκάδες χειρουργεία που έχουν πραγματοποιηθεί σε άρρωστα και τραυματισμένα ζώα, τις αμέτρητες στειρώσεις, τις θεραπείες, τους εμβολιασμούς, τις υιοθεσίες, τις τροφές, την μέριμνα, την αγάπη… Μέχρι και την ερχόμενη Τετάρτη 4 Οκτώβρη (Ημέρα των Ζώων) τα μέλη του Συλλόγου θα προσπαθήσουν να συγκεντρώσουν αυτά τα χρήματα, ή όσο γίνεται περισσότερα.

Τα μέλη του Συλλόγου… τρέμουν στην ιδέα πως μπορεί να χτυπήσει το τηλέφωνο για κάποιο χτυπημένο ζώο και δεν θα μπορέσουν να βοηθήσουν, δεδομένου ότι οι συμβεβλημένοι κτηνίατροι δεν μπορούν να δεχθούν άλλα περιστατικά. Κάτι τέτοιο συνέβη πριν λίγες μέρες, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του σκυλιού ήταν τέτοια που προχώρησαν σε ευθανασία… Σε διαφορετική περίπτωση και εφόσον υπάρξει ειδοποίηση για τραυματισμένο ζώο, τα μέλη του Συλλόγου αναγκάζονται να παραπέμπουν τους πολίτες στον δήμο που είναι αρμόδιος για να επιλαμβάνεται σε τέτοια περιστατικά, απ’ όπου όμως δεν υπάρχει ανταπόκριση…

Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε

Πώς μπορούμε όμως να προσφέρουμε αυτά τα 3€; Με κατάθεση στον λογαριασμό του Μιχάλη Παπαδημητρίου IBAN GR 8501103040000030477627472 Παπαδημητρίου Μιχαήλ στην Eθνική Τράπεζα (σε αυτή την περίπτωση οι δωρητές ενημερώνουν τον Σύλλογο με ένα screenshoot της κατάθεσης). Με χρήματα στο ιατρείο του Μιχάλη Παπαδημητρίου, έναντι της αφετηρίας των αστικών λεωφορείων στην Εκκλησία των Ταξιαρχών ή στο Babini Felici στην Τρίγωνη Πλατεία. Προσωπικά στα μέλη του Συλλόγου που θα βρίσκονται στο πάνω μέρος της Πλατείας Αγίας Λαύρας αύριο Παρασκευή.

Ακόμη, ρίχνοντας χρήματα στους κουμπαράδες του Συλλόγου που βρίσκονται στα παρακάτω σημεία: 1.Κτηνιατρείο Μιχάλη Παπαδημητρίου, 2. Καφέ Μπρίκι, Σολωμού, 3. AB Foods Market, Αφοί Κυριαζόπουλοι, Μητροπόλεως, 4. Σουπερ-Μαρκετ, Αφοί Κυριαζόπουλοι, Β.Κων/νου, 5. Animal Farm, Φωτεινή Δημοπούλου, Πλαστήρα, 6. Φούρνος Μπομποτσιάρη, Κλεομένους Οικονόμου, 7. Hondos Center, Κλεομένους Οικονόμου, 8. ΚΤΕΟ, Ελίκη, 9. Φαρμακείο, Ντότας Δημήτρης, Α.Φωτήλα, 10. Ασφάλειες “Εξασφάλισις”, Τσουμπός, Μητροπόλεως, 11. Καφέ Σταθμός, ΚΤΕΛ Αιγίου, 12. Φαρμακείο Κουτρούλιας, Ρ.Φερραίου, 13. Accelaration Gym, Καννελοπούλου, 14. Καφέ Coffe Brands, Πλατεία Αγ. Λαύρας, 15. Καφέ Coffe Island, Τρίγωνη Πλατεία, 16. “Ορέστης”, Τυράνης Γιώργος, Αρχή Αλυκής, 17. Περίπτερο Κουνάβης, Σταθμός ΟΣΕ, 18. Pet Shop Timbrados, Ερμού και Αθανασίου Διάκου, 19. Pet Shop Petsplace, Διακοφτό, 20. Φαρμακείο Γεωργόπουλος, Διακοφτό, 21. Φαρμακείο Κοκκίνου, Ανδρονοπούλου, 22. Φούρνοι Καραίνδρος, Αν. Λόντου, 23. Mini Market, Αράτου και Σ. Λόντου, 24. Mini Market, Μελετοπούλων στο Χορευτικό, 25. Καφεκοπτείο Διαμαντόπουλος, Β. Κων/νου, 26. Βιβλιοπωλείο “Δέσμη”, Μπούνια, Μητροπόλεως, 27. Καφέ Beyond Retro, Τρίγωνη Πλατεία, 28. Κτηνιατρείο Καφούσια, Ν.Πλαστήρα, 29. Κτηνιατρείο Αλεξανδρόπουλου, Αιγιαλέως, 30. Κτηνιατρείο Πάπουλη, Εισοδίων, 31. Κάβα Στασινόπουλος, Ερμού 1.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr