background img
banner
banner

Μαύρε …Θεέ !!!

ΑΠΟΛΛΩΝ ΟΛΕ …ΟΛΕ !!!

«Όνειρο» όνομα και πράγμα η εκδήλωση του Απόλλωνα Συνοικισμού Αιγίου, στο κέντρο «Όνειρο» της Μυρτιάς. Η τεράστια αίθουσα κατακλύστηκε από τους ανθρώπους της ομάδας της περιοχής μας, από φίλους του τεράστιου αρχισκόρερ Θωμά Μαύρου, από τα γνωστά ονόματα που …στόλισαν μουσικά την υπέρλαμπρη εκδήλωση του Απόλλωνα.

Φαγητό, ποτό, γλέντι, βραβεύσεις, δώρα, προσωπικότητες από τον αθλητισμό και όχι μόνο, ήταν κάποια από τα πεντανόστιμα υλικά της επιτυχίας που ακολούθησε το περασμένο Σαββατόβραδο.

Η κούραση για τις ατέλειωτες προετοιμασίες, αντικαταστάθηκε από την ευδαιμονία της επιτυχίας, με όλο τον κόσμο να παραμένει και να αποχωρεί με ικανοποίηση από την ομορφιά και την ποικιλία αυτής της γιορτής, στην κοπή της πίτας του Απόλλωνα Αιγίου.

Την πίτα του Απόλλωνα ευλόγησε
ο π. Σωτήριος Καραγκούνιας

Ο νυν πρόεδρος Βαγγέλης Θεοφανόπουλος, τον Παλαιολόγο Παλαιολογόπουλο για την πολύτιμη 16ετή προσφορά του, στην ομάδα του Απόλλωνα Συνοικισμού Αιγίου.

Ο γιατρός Νικόλαος Οικονομόπουλος τον νεαρό αθλητή Στέλιο Προδρομάκη, για το απαράμιλλο ήθος του και την αγωνιστικότητά του.

Τον δικηγόρο στο επάγγελμα, παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Παναιγιάλειου Θανάση Μαυρόπουλο και μετέπειτα στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα σαν ποδοσφαιριστής και προπονητής, απονέμει βραβείο για το ήθος του και την υποδειγματική συμπεριφορά του, ο αντιδήμαρχος οικονομικών Περικλής Παπαγιαννακόπουλος.

Τον διαιτητή Νίκο Μέρμηγκα, ο οποίος είχε ξεκινήσει από τις Ακαδημίες του Απόλλωνα σε ηλικία 10 ετών, για το ήθος του και την πρόοδό του στον χώρο της διαιτησίας, βραβεύει ο πρώην νομάρχης κ. Κατσικόπουλος.

Την μεγάλη προσωπικότητα του Ελληνικού ποδοσφαίρου, παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Πανιώνιου, της ΑΕΚ, της Εθνικής μας, ακόμα και της Μικτής Κόσμου Θωμά Μαύρο, που παράλληλα έκανε την παρουσίαση του βιβλίου που έχει εκδώσει με την αυτοβιογραφία του, βράβευσε ο δήμαρχος Αιγιάλειας Θανάσης Παναγόπουλος.


Διαβάστε περισσότερα:
·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr