background img
banner
banner

Νέα παρέμβαση για την αποκατάσταση του οδοστρώματος της Π.Ε.Ο.

Με επιστολή τους, προς την αρμόδια Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, η Τοπική Κοινότητα Σελιανιτίκων μαζί με την Δημοτική Κοινότητα Ροδοδάφνης ζητούν την άμεση αποκατάσταση στις σημαντικές φθορές που έχει υποστεί το οδόστρωμα στην Π.Ε.Ο. και συγκεκριμένα από τον κόμβο των Σελιανιτίκων έως και τη γέφυρα “Μεγανίτη”.

Ιδιαίτερα, όπως έχει αναδειχθεί και μέσω ρεπορτάζ του Protionline.gr, με τις τελευταίες βροχοπτώσεις αλλά και λόγω του επιβαρυμένου, καθημερινού κυκλοφοριακού φόρτου από διερχόμενα επιβατηγά οχήματα και φορτηγά των εταιρειών που κατασκεύαζαν την νέα εθνική οδό και τη σιδηροδρομική γραμμή, έχουν προκληθεί σε πολλά σημεία ζημιές, που εγκυμονούν αυξημένο κίνδυνο ατυχημάτων για τους διερχόμενους οδηγούς.

Επίσης, ήδη, υπάρχουν πολλά παράπονα από οδηγούς για φθορές που έχουν γίνει στα οχήματά τους και ειδικότερα το πρόβλημα παρατηρείται εντονότερο πριν την είσοδο στον οικισμό του Πανοράματος.

Για το ίδιο θέμα, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σελιανιτίκων «Ήλιος» είχε επισημάνει προς τους αρμόδιους θεσμικούς φορείς την αναγκαιότητα να προχωρήσουν σε άμεσες ενέργειες, προκειμένου για τη διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής της οδικής κυκλοφορίας και της αποφυγής τυχόν ατυχημάτων και πρόκλησης ζημιών στα οχήματα.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr