background img
banner
banner

Ομόφωνες αποφάσεις από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής

ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

Ομόφωνα θετικές αποφάσεις στο σύνολο των θεμάτων που περιλαμβάνονταν στην ημερήσια διάταξη πλην ενός, έλαβε στην τακτική συνεδρίασή της η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του δήμου Αιγιαλείας, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας. Συνολικά εξετάστηκαν 12 θέματα που είχαν να κάνουν με χορήγηση αδειών, τοποθέτηση πινακίδων και χώρους στάθμευσης.
Η Επιτροπή αποφάσισε χορήγηση αδειών παράτασης λειτουργίας μουσικών οργάνων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που λειτουργούν στον δήμο Αιγιαλείας (σε ένα κρίθηκε ότι δεν πρέπει να δοθεί παράταση), ενώ εγκρίθηκε απόφαση της Τοπ. Κοινότητας Συλιβαινιωτίκων για δημοπράτηση κοινόχρηστου χώρου για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος. Αποφασίστηκε ακόμη τοποθέτηση πινακίδας στην οδό Βουρών της Δημοτικής Κοινότητας Διακοπτού, τοποθέτηση πινακίδων STOP στην Τοπική Κοινότητα Βαλιμιτίκων, τοποθέτηση ενός κοίλου κατόπτρου στην Τοπ. Κοινότητα Μαυρικίου, και ενός στην Τοπ. Κοινότητα Ριζομύλου, ενώ εγκρίθηκε η χορήγηση θέσεων στάθμευσης επί της οδού Δεσποτοπούλων 3, επί της Στράτωνος 21 και επί της οδού Αιγιαλέως 76.

Τέλος, ελήφθη απόφαση για την απορροή όμβριων υδάτων επί της οδού Προποντίδος 17 στο Αίγιο, καθώς και για την κοπή δέντρου που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Κλ. Οικονόμου, Ερμού & Μητροπόλεως αλλά και για την απομάκρυνση ζαρντινιερών και διαμόρφωση Κ/Χ επί της Τοπ. Κοινότητας Σιλιβαινιωτίκων.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr