background img
banner
banner

Μόνιμος κάτοικος Ροδιάς

Ξεκίνησε από τις Ακαδημίες της Ροδιάς ο Μίλτος Καρατζάς, έχοντας προϋπηρεσία σε μεγάλες ομάδες του κέντρου (Παναθηναϊκό, Πανιώνιο, Απόλλων Αθήνας, Μικτές Αθηνών (πρωταθλητής στους Προπαίδες). Με σοβαρή και εμπεριστατωμένη δουλειά, προωθούσε «παρτίδες» νεαρών στην μεγάλη ομάδα, σε σημείο που έπαψαν οι μεταγραφές, η Φλόγα στηρίχθηκε σε δικά της παιδιά. Παράλληλα από τα …χέρια του έφυγαν ο Γιώργος Κυρίκος για Παναχαϊκή, ο Νίκος Μαχαίρας για Αστέρα Τρίπολης, ο Γιάννης Κουτρόπουλος για Παναιγιάλειο κ.α.

Θέλοντας να εκφράσει την ικανοποίησή της και την εμπιστοσύνη της στον προπονητή Καρατζά, η διοίκηση τον προώθησε στον …πάγκο της πρώτης ομάδας, την οποία επίσης λειτούργησε με επιτυχία.  …Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, το ίδιο ισχύει και για τον προπονητή.

Στην Φλόγα Ροδιάς όλοι ξεκουράζονται, όχι όμως ο Μίλτος Καρατζάς. Λειτουργεί ένα καλοκαιρινό cub στην Βόρεια Εύβοια κάθε καλοκαίρι, γεγονός που τον υποχρεώνει να παραμένει ενεργός και στις προπονητικές επάλξεις.
Στην Ροδιά τον περιμένουν τέλος Αυγούστου για να ξεκινήσει την προετοιμασία (ίσως και στην Αγία Άννας στην Εύβοια), περιμένοντας παράλληλα ακόμα μια επιτυχημένη πορεία στην Β΄ κατηγορία και γιατί όχι και στην Α΄ …όπου να ‘ναι.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr