background img
banner
banner

Νέα παρέμβαση του Επιμελητηρίου προς την ΤΡΑΙΝΟΣΕ

ΖΗΤΑ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΣΤΑ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ

Στο θέμα της μη εξυπηρέτησης των Αιγιωτών από τα λεωφορεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ επανέρχεται το Επιμελητήριο Αχαΐας, μετά την αρνητική απάντηση που έλαβε, με την εταιρεία να κρίνει ως μη δυνατή την στάθμευση του λεωφορείου της στο Αίγιο. Στην νέα παρέμβασή του, το Επιμελητήριο ζητά στάση στα πρατήρια υγρών καυσίμων στην Ολυμπία Οδό.
Όπως μετέφερε στo Protionline.gr  ο επικεφαλής της Π.Α.Ε.Κ., α΄ αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Αρίστος Τηλιγάδης, ΄΄κρίναμε επιβεβλημένη την ανάγκη να παρέμβουμε εκ νέου στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ, θεωρώντας ότι αυτό που ζητάμε είναι απλό και μπορεί να γίνει για την εξυπηρέτηση του κόσμου΄΄.
Στην παρέμβασή του, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτωνας Μαρλαφέκας τονίζει πως δεν ισχύουν οι ισχυρισμοί της εταιρείας ότι η επιβατική κίνηση είναι χαμηλή, σημειώνοντας πως αντιθέτως υπάρχει σημαντικό ενδιαφέρον. Αναφέρει ακόμη δέχεται με ικανοποίηση την ενημέρωση ότι σύντομα η πόλη του Αιγίου θα συνδεθεί σιδηροδρομικά, ενώ τονίζει ότι ΄΄μέχρι την ολοκλήρωση του έργου θα επιθυμούσαμε να έχουμε την δυνατότητα της εξυπηρέτησης με μία στάση στην πόλη του Αιγίου και για να διευκολύνουμε την απόφασή σας, προτείνουμε η στάση αυτή να γίνεται και στις δύο κατευθύνσεις στο 175ο χιλιόμετρο της Ολυμπίας Οδού, που βρίσκονται εκατέρωθεν σταθμοί αυτοκινήτων με πρατήρια καυσίμων΄΄.
΄΄Με τον τρόπο αυτό και καθυστέρηση δεν θα υπάρχει από πλευράς των δρομολογίων σας και με έμμεσο τρόπο θα εξυπηρετούνται οι κάτοικοι και οι επιχειρηματίες του Αιγίου΄΄, καταλήγει το Επιμελητήριο Αχαΐας.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr