background img
banner
banner

Έγινε 100 ετών και… προγραμματίζει εκδηλώσεις

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Το 2018 ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος συμπλήρωσε 100 χρόνια από την ίδρυσή του, εκατό χρόνια συνεχούς και αδιάλειπτης παρουσίας και ουσιαστικής προσφοράς στις επιχειρήσεις της Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος για την ανάπτυξη της περιφερειακής βιομηχανίας. Σήμερα ο Σύνδεσμος εκπροσωπεί το σύνολο σχεδόν της μεταποιητικής δραστηριότητας του γεωγραφικού χώρου ευθύνης του και αποτελεί έναν από τους πέντε Περιφερειακούς Συνδέσμους της χώρας με μέλη πάνω από 230 βιομηχανίες.
Για την συμπλήρωση των 100 χρόνων λειτουργίας, το Δ.Σ. αποφάσισε να διοργανώσει μια σειρά από εκδηλώσεις για να τιμήσει την επέτειο αυτή. Μεταξύ αυτών είναι και η έκθεση της μεταποιητικής – βιομηχανικής ιστορίας της περιοχής , η οποία θα παρουσιασθεί στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πάτρας από 1 έως 30 Νοεμβρίου 2018.

Συλλογή υλικού για τις ανάγκες της Έκθεσης

Για τις ανάγκες της έκθεσης και προκειμένου να συγκεντρωθούν και να ετοιμαστούν τα διάφορα εκθέματα, καλούνται όλοι οι φορείς επιχειρηματικοί, επιστημονικοί, πολιτιστικοί, δημόσιοι και ιδιωτικοί, επιχειρήσεις που διατηρούν παλαιά εργαλεία ή μηχανήματα, μεμονωμένοι συλλέκτες που διαθέτουν ιδιωτικές συλλογές και όλοι όσοι θα ήθελαν να συμβάλουν με συναφές συλλεκτικό υλικό από το οικογενειακό ή προσωπικό και επιχειρηματικό αρχείο (έγγραφα, παλαιές μετοχές, φωτογραφίες, συσκευασίες προϊόντων, μικρών διαστάσεων μηχανολογικό εξοπλισμό, διαφημιστικό υλικό της εποχής, αφίσες κ.λπ. και οτιδήποτε ενδιαφέρον που θα είχε αξία και σημασία να εκτεθεί).

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι καθώς και οι επιχειρήσεις που διαθέτουν σχετικό υλικό να έρθουν σε επαφή με την κ. Ελένη Μπενέκη (τηλ. 210 3418062, 6974749291), επιμελήτρια της σχετικής έκθεσης, για τα πρακτικά ζητήματα του δανεισμού του πρωτότυπου υλικού ή/και αντιγράφων με τα οποία προτίθενται να συμβάλουν στη διοργάνωση της έκθεσης. Το Δ.Σ. διαβεβαιώνει ότι θα τηρηθούν όλες οι σχετικές προϋποθέσεις δανεισμού, συντήρησης και έκθεσης των τεκμηρίων καθώς επίσης και της ασφαλούς επιστροφής τους.

Για περισσότερες λεπτομέρειες και διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Συνδέσμου με την κα Ρεγγίνα Κυριαζή και την κα Κων/να Κάσδαγλη. Τηλ: 2610620815 από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 9:00 – 16:00.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr