background img
banner
banner

Μοίρασαν με… αφθονία την ομορφιά της ψυχής τους!

ΜΕ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ Ε.Κ.Α.ΜΕ.

Το πόσο πολύτιμοι είναι για την τοπική κοινωνία, απέδειξαν, για ακόμη μία φορά, στην προχθεσινή γιορτή τους, οι εκπαιδευόμενοι του Ειδικού Κέντρου Αποκατάστασης και Μέριμνας Ατόμων με Αναπηρίες Αιγίου. Μία εκδήλωση που μπορεί να πραγματοποιήθηκε σε μία ημέρα θλίψης για όλους, λόγω των τραγικών γεγονότων στην Ανατολική Αττική, ωστόσο οι εκπαιδευόμενοι του Ειδικού Κέντρου, παρέδωσαν… μαθήματα ψυχικής δύναμης, καταφέρνοντας να σκορπίσουν κέφι, χαρά και αισιοδοξία στους δεκάδες παριστάμενους.

Ήταν μία ιδιαίτερα ευχάριστη και καλοδουλεμένη γιορτή με πρωταγωνιστές τα ίδια τα «παιδιά» που έλαμψαν με το ταλέντο και την θέλησή τους. Ερμήνευσαν γνωστά τραγούδια, παρασύροντας και το κοινό να τραγουδήσει μαζί τους, χόρεψαν και τέλος έπαιξαν θέατρο, μοιράζοντας με… αφθονία την ομορφιά της ψυχής τους! Τι να πρωτοπεί κανείς, για το σκηνικό που αποτέλεσε το τέλειο φόντο στην θεατρική παράσταση «Της κακομοίρας», για τον Ζήκο και την παρέα του που κατέπληξαν τους θεατές ή για τους εκπαιδευτές που καθοδήγησαν τα «παιδιά» να παρουσιάσουν ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα…

Κάπως έτσι, με αυτή την μουσικοθεατρική παράσταση, από το προαύλιο του δικούς τους δημιουργικού χώρου, των εγκαταστάσεων του Ε.Κ.Α.ΜΕ. στο τέρμα Μητροπόλεως, έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο αυτή η εκπαιδευτική περίοδος. Εθελοντές, συγγενείς και οι φίλοι που αγαπούν και στηρίζουν το έργο του Ε.Κ.Α.ΜΕ. ήταν εκεί, χαρίζοντας το πιο θερμό τους χειροκρότημα. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους!


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr