background img
banner
banner

Μία σημαντική μουσική συνύπαρξη…

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΘΟΔΩΡΗ ΚΟΤΟΝΙΑ -ΣΑΚΗ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΑΒΥΘΟ

Μια ατμοσφαιρική συναυλία από τον Θοδωρή Κοτονιά και τον Σάκη Παπαδημητρίου θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει το κοινό της Αιγιάλειας, αύριο Κυριακή 5 Αυγούστου στις 21:30, στην παραλία Αβύθου (θέση Μάτι).
Οι δυο σύγχρονοι δημιουργοί του ελληνικού τραγουδιού, σε μια ατμοσφαιρική συναυλία «συνομιλούν» με τα τραγούδια τους αλλά και με τραγούδια που έχουμε όλοι αγαπήσει. Ο Θοδωρής Κοτονιάς καταφέρνει με αισθητικά σύγχρονο και αισθαντικό τρόπο να αγγίζει με τους στίχους και τις μελωδίες του κι είναι αυτό το κοινό στοιχείο που τον ενώνει με τον Σάκη Παπαδημητρίου, που με το ιδιαίτερο μουσικό του ύφος δένει αρμονικά τον ποιητικό λόγο με τον λυρισμό της κλασικής κιθάρας και την απλότητα και αμεσότητα της ελληνικής μουσικής παράδοσης.
Μαζί τους στο τραγούδι και το τσέλο είναι η Έλενα Παπαδημητρίου και το Μουσικό σύνολο «ΗΔΥΦΩΝΟ», που αποτελείται από σπουδαίους μουσικούς, όπως τον Γιώργο Αναστασόπουλο στο πιάνο, τον Μανώλη Κόττορο στο βιολί, τον Νίνο Κιτάνι στο φλάουτο, κλαρίνο, φλογέρες, τον Χάρη Πεγιάζη στο κοντραμπάσο και τον Νίκο Τσιατσούλη στα κρουστά. Η συναυλία διοργανώνεται από τη ΔΗΚΕΠΑ(Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού Αιγιαλείας) σε συνεργασία με την αντιδημαρχία Δυτικής Αιγιάλειας και είναι ελεύθερη για το κοινό.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΞΟΔΟΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr