background img
banner
banner

Για την πρώτη επιτυχία στο Αίγιο

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 

Το παιχνίδι κυπέλλου της περασμένης Τετάρτης, άφησε πρόβλημα τραυματισμού στον Τζανουλίνο, ο οποίος σήμερα θα υποβληθεί σε μαγνητική αναμένοντας τα αποτελέσματα.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Σούλης, με τη δική του μαγνητική να βγάζει διάγνωση τενοντίτιδα και να είναι αμφίβολος για το παιχνίδι της Κυριακής με τη Θύελλα Ραφήνας.

Απαραίτητη  η πρώτη νίκη στο Στάδιο

Έχοντας ξεπεράσει τις δυο πρώτες αγωνιστικές δυο σωματεία που φλερτάρουν την πρώτη θέση στον όμιλο, ο Παναιγιάλειος μπαίνει σε μια σειρά αγώνων, που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν στα μέτρα του. Αν και τα διάφορα προβλήματα που προϋπήρξαν καθυστέρησαν προετοιμασία και ενίσχυση, η Αιγιώτικη ομάδα αρχίζει να αποκτά κάποιον ρυθμό, που της δίνει πλέον δικαίωμα να έχει απαιτήσεις σε κάθε παιχνίδι.
Η ομάδα της Ραφήνας είναι η 2η φιλοξενούμενη στο Δημοτικό Στάδιο μετά την ήττα από τον Ιάλυσο, με το σύνθημα της νίκης να κυριαρχεί αυτή τη φορά, για ευνόητους λόγους.
Η νίκη στο Τραγανό «ζέστανε» τον φίλαθλο κόσμο, που υπολογίζεται να κάνει περισσότερο έντονη την παρουσία του στα επόμενα παιχνίδια.

ΕΠΟΜΕΝΗ 4Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 20/10 -15:30
Παλληνιακός – Φοίβος Κ: Μπαλαχούτης (Πειραιά)
Κυριακή 21/10 -16:00
ΠΓΣ – Θύελλα Ραφήνας: Κακριδής (Κορινθίας)
Ιάλυσος – Νίκη Τραγ: Κακουλίδης (Θράκης)
Αχαρναϊκός – Πανμοβρ: Αλάμπεης (Αθήνας)
ΠΑΟ Βάρδας – Αστέρας Αμαλ: Ανδριανός (Αχαΐας)
14:30 Διαγόρας Β – Διαγόρας Ρ: Χ. Βεργέτης (Αρκαδίας)
Ρεπό: Πανηλειακός


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr