background img
banner
banner

Πάλι υποψήφιος δήμαρχος ο Θανάσης Παναγόπουλος

ΤΙ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΌ ΤΟΥΣ 9 ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ 

Την περασμένη Τρίτη το βράδυ, ο δήμαρχος Αιγιαλείας Θανάσης Παναγόπουλος, στη συνεδρίαση των εννέα συμβούλων της δημοτικής του ομάδας, ξεκαθάρισε τις προθέσεις του για την επόμενη θητεία. ” Θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος στις εκλογές του Μαΐου” είπε ο δήμαρχος και ζήτησε από τους συμβούλους του να του γνωστοποιήσουν τις προθέσεις τους, ενόψει των εκλογών που έρχονται.

Θυμίζουμε ότι, και οι εννέα κατέχουν σήμερα θέσεις ευθύνης στο δήμο, η Βάσω Ψυχράμη, αντιδήμαρχος Έργων, ο Περικλής Παπαγιαννακόπουλος, αντιδήμαρχος Οικονομικών, o Βασίλης Χριστόπουλος, αντιδήμαρχος Ανάπτυξης, ο Παναγιώτης Μαρινόπουλος, αντιδήμαρχος Διακοπτού, ο Μιχάλης Κυριακόπουλος αντιδήμαρχος, Δυτικής Αιγιάλειας, ο Γιώργος Γιοβάς, αντιδημαρχος Ανατολικής Αιγιάλειας, ο Στράτος Βαρδάκης, πρόεδρος του Νομικού Προσώπου, η Μαρία Παπαχριστοπούλου, πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑ και βέβαια ο Δημήτρης Μπούνιας, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας.

Υπάρχει και 10η θέση, αυτή που κατέχει σήμερα ο Δημήτρης Φιλιππάτος, ως πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, ο οποίος όμως έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν ανήκει σε αυτή τη δημοτική ομάδα, με το δήμαρχο να δέχεται για την ώρα αυτή τη στάση.

Θα είναι υποψήφιος στις εκλογές του Μαΐου

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δήμαρχος ζήτησε απάντηση από τους εννέα, για το  ποιοι θα είναι μαζί του στις εκλογές, μέχρι την Παρασκευή, ανήμερα του Αγίου Δημητρίου. Για την ώρα ο Παναγόπουλος ελπίζει ότι θα πάρει τουλάχιστον 6-7 θετικές απαντήσεις, που θα του είναι αρκετές για να βγει μπροστά το επόμενο διάστημα.

Ο Παναγόπουλος προσπάθησε να καθυστερήσει αυτή την ανακοίνωση, αλλά δέχτηκε πιέσεις από συμβούλους του να ξεκαθαρίσει νωρίτερα τις προθέσεις του ενόψει των δημοτικών εκλογών το Μάιο του 2019. Καταλυτικό ρόλο όμως φαίνεται πως έπαιξαν  στην επίσπευση της απόφασης α) η ανακοίνωση της πρώτης υποψηφιότητας για το δήμο, από τον Τάκη Παπακωνσταντινόπουλο, β) η διαρροή ότι η Νέα Δημοκρατία μπορεί να δώσει στήριξη, έστω και σιωπηλή στο Χρήστο Γούτο, τη στιγμή που οι 6 στους 9 συμβούλους  του, είναι νεοδημοκράτες, γ) η ανησυχία που πάει να αναπτυχθεί στα μέλη της ομάδας, με φόντο την επόμενη ημέρα στην παράταξη, η οποία μέτρησε μεγάλες απώλειες το προηγούμενο διάστημα.  Ο Παναγόπουλος πάντως δείχνει αποφασισμένος και για ακόμη περισσότερα διαζύγια αν  χρειασθεί προκειμένου να κατέβει στις εκλογές αυτοδύναμος. Εξάλλου θα είναι δήμαρχος για αρκετό καιρό ακόμη και αυτό λέει πολλά.

Πάντως, σύμβουλος που ρωτήθηκε είπε ότι θα δώσει την απάντησή του τη Δευτέρα. Έτσι και αλλιώς η 28η Οκτωβρίου προσφέρεται για αυτούς που θα  αποφασίσουν να πουν “ΟΧΙ” την επόμενη της εθνικής εορτής.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr