background img
banner
banner

Εργασίες συντήρησης σε σχολικά κτίρια

ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ  ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Στο έργο της επισκευής- συντήρησης σχολικών κτιρίων και αύλειων χώρων πρόκειται να προχωρήσει ο δήμος Αιγιαλείας. Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου εγκρίθηκε η μελέτη που έχει εκπονηθεί από την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου, καθώς και η χρηματοδότηση του έργου ύψους περίπου 235.000 ευρώ από το πρόγραμμα «ΦιλόΔημος ΙΙ».

Συγκεκριμένα, το έργο είναι προϋπολογισμού 241.935,48 €, με απαιτούμενη πίστωση προς έγκριση 300.000 € (λόγω Φ.Π.Α.24% 58.064,52 €), θα εκτελεστεί με ανοιχτό διαγωνισμό, από το Δήμο Αιγιαλείας και θα χρηματοδοτηθεί κατά το ποσό των 234.900,00 € από το πρόγραμμα «ΦιλόΔημος ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών άξονας προτεραιότητας «Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των δήμων» με τίτλο «Επισκευή, συντήρηση σχολικών κτιρίων & αύλειων χώρων και λοιπές δράσεις».

Η μελέτη περιλαμβάνει επισκευαστικές εργασίες που θα πραγματοποιηθούν σε σχολικά κτίρια της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αιγιαλείας. Πιο συγκεκριμένα οι εργασίες που προβλέπονται να πραγματοποιηθούν και περιγράφονται αναλυτικά στο τιμολόγιο εργασιών της μελέτης στα σχολικά κτίρια είναι:

Ανακατασκευή τουαλετών κοριτσιών και αγοριών στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Αιγίου.
Αντικατάσταση εξοπλισμού τουαλετών (καζανάκια, χαρτοθήκες, βρύσες) στο 3ο Γυμνάσιο Αιγίου.
Καθαίρεση σαθρών επιχρισμάτων και κατασκευή νέων (όπου απαιτείται) και εσωτερικοί χρωματισμοί σε τοίχους και οροφές, στα εξής σχολεία: Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Ροδοδάφνης, 2ο Γυμνάσιο Αιγίου, 3ο Γυμνάσιο Αιγίου και
Χάραξη και χρωματισμός διαγραμμίσεων γηπέδων μπάσκετ και βόλεϊ σε σχολεία που θα κριθεί απαραίτητο κατά την εκτέλεση του έργου.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr