background img
banner
banner

Καλλιέργησαν περαιτέρω την επιρροή της Τοπικής

ΣΤΑΘΑΚΑΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜ.ΤΟ Ν/Δ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΕΙΔΑΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟ 12ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Ολοκληρώθηκε προχθές το τριήμερο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας με την εκλογή της νέας Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος και τον Κυριάκο Μητσοτάκη από το βήμα να προτείνει την ανανέωση της θητείας του Γραμματέα της Επιτροπής Λευτέρη Αυγενάκη.
Η Αιγιάλεια και η Τοπική Οργάνωση έδωσαν βροντερό παρών στις αρχαιρεσίες της Κυριακής, με τον πρόεδρο και ΔΗΜ ΤΟ Ν/Δ Αιγιαλείας Βασίλη Σταθάκαρο να συναντούν μαζί με την αντιπρόεδρο Ελισάβετ Μπομποτσιάρη αλλά και τους συνέδρους Άγγελο Ματθαίο, Γιώργο Νικολόπουλο και το μέλος Θανάση Γεωργάκη τα πρωτοκλασάτα στελέχη του κόμματος.

Πανηγυρική ήταν η είσοδος του Κυριάκου Μητσοτάκη στο συνεδριακό κέντρο στα Σπάτα με τους νεοδημοκράτες της Αιγιαλείας να έχουν θερμή χειραψία με τον πρόεδρο του κόμματος. Κοντά στον Μητσοτάκη και ο βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Ιάσονας Φωτήλας, με τον οποίο τα στελέχη της Ν/Δ στην Αιγιάλεια είχαν την ευκαιρία ανταλλάξουν ευχές, τόσο για την επιτυχία στις εκλογές που έρχονται αλλά και για τις γιορτές που φτάνουν.

Οι συναντήσεις του προέδρου του ΔΗΜ ΤΟ στην Αθήνα καλλιέργησαν το έδαφος και για την εκδήλωση κοπής πίτας το νέο έτος με επίτιμο καλεσμένο ακόμα ένα πρωτοκλασάτο στέλεχος- έκπληξη. Θυμίζουμε ότι πέρυσι ήταν να έρθει ο Λευτέρης Αυγενάκης, αλλά προέκυψε κόλλημα την τελευταία στιγμή όμως ήταν ο Μάκης Βορίδης που ‘’αποζημίωσε’’ την οργάνωση. Βεβαίως, ο Αυγενάκης δεν ξέχασε τον Σταθάκαρο και ήρθε το καλοκαίρι στο Long Beach, έτσι ο πήχης παραμένει και αυτή την φορά σταθερά ψηλά.

Στις επαφές που είχαν τα στελέχη και τις συζητήσεις που ακολούθησαν με συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη, κυριάρχησε η αποτύπωση του πολιτικού τοπίου στην Αιγιάλεια, σε σχέση με τις δημοτικές εκλογές.

Όπως διαπίστωσε ο Σταθακάρος και οι συν αυτώ, στη Νέα Δημοκρατία γνωρίζουν καλά τι συμβαίνει στην Αιγιάλεια και θέλουν να βρεθεί η “χρυσή” τομή ανάμεσα σε όσους προέρχονται από τη Νέα Δημοκρατία και επιθυμούν να είναι υποψήφιοι δήμαρχοι.
Προς το παρόν ο Χρήστος Γούτος που έχει ανακοινώσει επίσημα υποψηφιότητα, συγκεντρώνει τα βλέματα, αλλά το πρόσωπο “κλειδί” στις εξελίξεις παραμένει ο πρώην δήμαρχος Στάθης Θεοδωρακόπουλος, που για την ώρα δε συμμερίζεται τις απόψεις του συμβούλου του, ο οποίος τον κάλεσε χθες για να τον στηρίξει αν δεν είναι υποψήφιος.


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr