background img
banner
banner

Μεταλλικές μπάρες στον δρόμο Σελιανιτίκων – Ρίρα

ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΡΓΑ ΟΣΕ Α.Ε.

Ικανοποιήθηκε το αίτημα του Τοπικού Συμβουλίου Σελιανιτίκων για τοποθέτηση μεταλλικών πλευρικών μπαρών στον δρόμο που συνδέει την Τοπική Κοινότητα Σελιανιτίκων με τον Οικισμό “Ρίρα”. Είχε προηγηθεί έγγραφο του Τοπικού Συμβουλίου προς την ΕΡΓΑ ΟΣΕ Α.Ε. μέσω του οποίου επισημαινόταν η αναγκαιότητα τοποθέτησής τους.

Όπως τόνιζε, σε περίπτωση πιθανού εκτροχιασμού διερχόμενου οχήματος από την πορεία του προς την μεριά που έχει μεγάλη υψομετρική διαφορά σε σχέση με το κατώτερο σημείο, που εφάπτεται της σιδηροδρομικής γραμμής και του δικτύου απορροής ομβρίων υδάτων, ελλοχεύει σοβαρός κίνδυνος πρόκλησης ακόμη και θανατηφόρου οχήματος.

Σημειώνεται ότι ο δρόμος είχε διαμορφωθεί από την ΕΡΓΑ ΟΣΕ Α.Ε. στο πλαίσιο της σύμβασης 579 και μετά την παρέμβαση της Τοπικής Κοινότητας Σελιανιτίκων, η εν λόγω εταιρεία προχώρησε στην τοποθέτηση των μεταλλικών πλευρικών μπαρών.

Όπως τονίζεται, ΄΄από πλευράς του Τοπικού Συμβουλίου Σελιανιτίκων καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση των τοπικών θεμάτων και όπου άπτεται των αρμοδιοτήτων του προβαίνει σε καίριες τοποθετήσεις, με γνώμονα πάντα την βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων της τοπικής κοινότητας΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr