background img
banner
banner

Δύο νέες υποψηφιότητες με την “Ποιοτική Αιγιάλεια”

Βασιλική Τριανταφυλλοπούλου: “Ανταγωνιστικός δήμος με Ψυχράμη μπροστά”

Η Βασιλική Τριανταφυλλοπούλου του Χρήστου και της Παρασκευής γεννήθηκε στις 21 Ιουλίου του 1977 στο Αίγιο. Αποφοίτησε από το 2ο Γενικό Λύκειο Αιγίου, γνωρίζει αγγλικά καθώς επίσης κατέχει πτυχίο ηλεκτρονικών υπολογιστών. Για χρόνια ασχολήθηκε με τον πρωταθλητισμό παίρνοντας τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ελλάδος στην πυγμαχία γυναικών. Έχει παρακολουθήσει προγράμματα με θέμα την διοίκηση επιχειρήσεων και έχει δουλέψει στον ιδιωτικό τομέα ως υπάλληλος. Είναι ιδρυτικό μέλος και πρώην αντιπρόεδρος του προοδευτικού συλλόγου ‘’Νέο Όραμα’’ Κούμαρη. Είναι παντρεμένη με τον Αναστάσιο Αντωνόπουλο και έχουν αποκτήσει μαζί δύο κόρες.
“Αγαπητοί φίλες και φίλοι, η αγάπη και η αγωνία μου για τον τόπο μας με οδήγησαν στο να δεχτώ την πρόταση της κ. Ψυχράμη και να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση του δήμου μας. Όντας βαθιά ευαισθητοποιημένη στα θέματα της περιοχής μας και σαν μητέρα δύο παιδιών αποφάσισα να αφήσω τη θέση του παρατηρητή και να συμπορευτώ μαζί της. Θεωρώ ότι η γνώση, η εμπειρία, ο δυναμισμός αλλά και η θέληση της να πάει τον τόπο μας ένα βήμα μπροστά καθιστώντας τον σύγχρονο και ανταγωνιστικό, αναδεικνύοντας όλες τις πλευρές και τα πλεονεκτήματά του, θα πρέπει να μας βρει όλους συμπαραστάτες.
Δεν πιστεύω στις υποσχέσεις, τις έχω ακούσει πολλές φορές, πιστεύω στα έργα, στο ήθος και στην εντιμότητα των ανθρώπων. Τα προβλήματα του δήμου μας είναι πολλά και η ανάγκη για τη λύση τους, επιτακτική. Εύχομαι η κάλπη να αναδείξει ανθρώπους με φρέσκιες ιδέες και θέληση να οδηγήσουν στη δημιουργία μιας ΠΟΙΟΤΙΚΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ.”

Με εκτίμηση
Βασιλική Τριανταφυλλοπούλου

Αθανασία Αντωνοπούλου: “Βήμα στους νέους με την Ποιοτική Αιγιάλεια”

Ονομάζομαι Αθανασία Αντωνοπούλου (Νάσια), κατάγομαι από το Αίγιο και διαμένω εδώ. Είμαι απόφοιτος του 2ου γενικού λυκείου. Σπουδάζω στην Πάτρα, στη σχολή κοινωνικών και ανθρωπιστικών επιστημών στο τμήμα της φιλοσοφίας. Έχω παρακολουθήσει ημερίδες των ανθρωπιστικών σπουδών με θέματα το δικαίωμα να είσαι άνθρωπος (ισότητα δύο φύλων), την ειδική αγωγή (το άτομο με ειδικές ανάγκες, η κοινωνία της αλληλεγγύης, διαχείριση μαθητών με μαθησιακές δυσκολίες), τις όψεις βίας και θυματοποίησης, την παιδαγωγική και διδακτική επάρκεια και τις υγιείς σχέσεις μεταξύ εκπαιδευτικών. Είμαι κάτοχος πτυχίου αγγλικών(ESB).

Επειδή κρίνω αναγκαία την εκπροσώπηση των νέων, επιθυμώ να συμπορευτώ με την Ποιοτική Αιγιάλεια στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Η άνθηση και η εξέλιξη της πόλης μας θα έρθει μέσα από τις καινοτόμες ιδέες μας τις οποίες είναι σε θέση να στηρίξει η κ. Βασιλική Ψυχράμη. Με γνώμονα την αγάπη της για τον τόπο αυτό, δίνει βήμα στους νέους και τη δυνατότητα να εκφραστούν. Ο αέρας ανανέωσης που θα φέρει η Ποιοτική Αιγιάλεια θα βρει και εμάς αρωγούς και θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο κοινωνικό και οικονομικό μέλλον.


Διαβάστε περισσότερα:
· · · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr