background img
banner
banner

Ο Χρήστος Γούτος στη βιβλιοθήκη Καμαρών

«ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΜΑΣ»

Από τη Δημοτική Παράταξη «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ» εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση: Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αιγιάλειας Χρήστος Γούτος, επισκέφθηκε τις Καμάρες Ερινεού, μαζί με στελέχη της νέας δημοτικής του παράταξης «Αιγιάλεια Αύριο». Αρχικά, παρέστησαν στα εγκαίνια της Περιφερειακής Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καμαρών, η οποία λειτουργεί ανακαινισμένη, με τη φροντίδα του Δήμου Αιγιάλειας (ΝΠΔΔ) και της Τοπικής Κοινότητας.

Ο κ. Γούτος συνεχάρη τον πρόεδρο της Τ.Κ Παναγιώτη Περλέγκα και όσους συνέβαλαν στην ανακαίνιση και ενίσχυσή της, καθώς και στη διαμόρφωση του πλούσιου περιεχόμενού της.

Ο Χρήστος Γούτος δήλωσε σχετικά: «Είναι σημαντικό και χρέος μας σοβαρό, μία περιοχή με παράδοση στα γράμματα και στις τέχνες, να καταφέρνει να διατηρεί όλα εκείνα που κάποιοι αγωνίστηκαν να συλλέξουν, σε εποχές άνθισης της κουλτούρας και δίψας για γνώση. Το έργο δίνει τη δυνατότητα στη νέα γενιά, να μάθει, να γνωρίσει και να μελετήσει, σ’ έναν χώρο πολιτισμένο. Θεωρώ καθήκον μας, ως αυριανή δημοτική Αρχή, να εμπλουτίσουμε τη Βιβλιοθήκη, να την εξοπλίσουμε με κάθε χρήσιμο και σύγχρονο μέσο, σηκώνοντας ψηλά το μορφωτικό και γνωστικό επίπεδο των Δημοτών των Καμαρών, του Ερινεού και όλης της Δυτικής Αιγιάλειας».

Ακολούθως, ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ», μαζί με υποψηφίους συμβούλους του, είχαν επαφή με κατοίκους και επαγγελματίες των Καμαρών.

«Η αποδοχή του κόσμου μας δίνει δύναμη. Με συναίσθηση της ευθύνης μας, πρόγραμμα, ιδέες και πνεύμα συνεργασίας, εργαζόμαστε από σήμερα για την Αιγιάλεια του Αύριο. Η νίκη της 26ης Μαΐου, θα είναι νίκη του ενωμένου λαού της Αιγιάλειας» τόνισε ο Χρ. Γούτος.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr