background img
banner
banner

Η MicroLab μαζί με το «Χαμόγελο του παιδιού»

ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ «PATRAS SCIENCE FESTIVAL»

Την πρόσκληση του “Χαμόγελου του παιδιού” για συνεργασία στην έκθεση “Patras Science Fastival” αποδέχθηκε με μεγάλη χαρά η «MicroLab Robotics», τονίζοντας πως αποτελεί μια ακόμα μεγάλη διάκριση και τιμή η συνεργασία στο φεστιβάλ τεχνολογίας που θα πραγματοποιηθεί 8-9-10-11 Μαΐου στην Πάτρα

Συγκεκριμένα, στο κείμενο αποδοχής της πρόσκλησης, αναφέρει: “Αποτελεί ύψιστη τιμή και συνάμα συγκίνηση για μας η αποδοχή τέτοιας πρόσκλησης. Υπάρχουν στιγμές στη ζωή μας που οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν τα συναισθήματα. Μια από αυτές ήρθε σήμερα για τη MicroLab διά στόματος ενός Ανθρώπου που πάντα μας εμπνέει και δίνει ελπίδα, ειδικά σε στιγμές και περιόδους δύσκολες για την πατρίδα μας. Στέκεται δίπλα, δάσκαλος, εμπνευστής, στοργικός πατέρας, ελπίδα και έμπνευση όχι μόνο στα τόσα και τόσα παιδιά που έχει «αγκαλιάσει» με το «Χαμόγελό» του αλλά και σε μας ως παράδειγμα αφοσίωσης και εξυπηρέτησης υψηλών ιδανικών και αξιών.

Για όλους αυτούς τους λόγους αποτελεί τιμή και συγκίνηση η πρόσκληση του κου Κώστα Γιαννόπουλου στη MicroLab και ειδικά στο τμήμα εκπαιδευτικής ρομποτικής «MicroLab Robotics” να ενώσουμε μαζί τις δυνάμεις μας και να καταφέρουμε το καλύτερο δυνατό στην έκθεση Patras Science Festival που θα διεξαχθεί 8-9-10-11 Μαΐου στην Πάτρα. Εκφράζουμε, λοιπόν, και δημόσια τη μεγάλη αυτή τιμή και αποδεχόμαστε την πρόσκληση συνεργασίας με το «Χαμόγελο» και την παραχώρηση του «Οδυσσέα» (το πρωτοποριακό όχημα του «Χαμόγελου του Παιδιού» που αποτελεί μια υπερσύγχρονη αυτοκινούμενη εργαστηριακή μονάδα) για το Πάτρας Science Festival΄΄.

Καταλήγοντας, ο υπεύθυνος της MicroLab, επισημαίνει: ΄΄Ευχαριστούμε τον κο Γιαννόπουλο Κώστα και ευχόμαστε σε μελλοντική και μόνιμη συνεργασία με το «Χαμόγελο του παιδιού» . Είμαστε στη διάθεση σας με τις ελάχιστες δυνάμεις που διαθέτουμε΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr