background img
banner
banner

Εξιχνίαση, σύλληψη και εύρεση πολεμικού υλικού

ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Πλούσιο ήταν την Τετάρτη 22 Μαΐου το αστυνομικό δελτίο καθώς το Τμήμα Ασφαλείας Αιγιαλείας χρειάστηκε να επέμβει σε τρεις υποθέσεις. Τα περιστατικά αφορούσαν εξιχνίαση κλοπών, σύλληψη για κλοπή και ανεύρεση πολεμικού υλικού!

Ειδικότερα, εξιχνιάσθηκαν, μετά από έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, δύο κλοπές και μία υφαίρεση, που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο δεκαήμερο σε περιοχές της Αιγιαλείας. Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας σχηματίσθηκαν ισάριθμες δικογραφίες για κλοπή και υφαίρεση αντίστοιχα, σε βάρος τριών ημεδαπών ανδρών, ηλικίας 37, 24 και 50 ετών, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Πιο συγκεκριμένα, οι τρεις δράστες διέπραξαν τις εξής κλοπές: Ο 37χρονος πριν από τρεις μέρες, σε περιοχή της Αιγιάλειας, αφαίρεσε από αυτοκίνητο ημεδαπού αντικείμενα και εργαλεία. Ο 24χρονος προχθές τα ξημερώματα, στο Αίγιο, αφαίρεσε από οικία συγγενικού του προσώπου ένα αυτοκίνητο, ενώ ο 50χρονος από 14 έως 20-5-2019, σε περιοχή της Αιγιάλειας, αφαίρεσε από ανασφάλιστη αποθήκη αγροκτήματος, σκαπτικό μηχάνημα, αξίας 1.500 ευρώ.

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος των δραστών θα υποβληθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου.

Σύλληψη για κλοπή κατά συναυτουργία

Συνελήφθη, προχθές το απόγευμα, στην Ακράτα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακράτας, ένας 18χρονος ημεδαπός, διότι προχθές το βράδυ, στην Αιγείρα, ενεργώντας από κοινού με δυο άγνωστους συνεργούς του, αφαίρεσαν καλώδια ρεύματος, συνολικής αξίας 2.500 ευρώ, από αποθήκη ημεδαπού.

Βρέθηκε χειροβομβίδα

Εντοπίστηκε, από πολίτη προχθές το πρωί, στο Αίγιο, κατά τη διάρκεια αγροτικών εργασιών σε αγροτεμάχιο του, μια οξειδωμένη μη λειτουργική χειροβομβίδα. Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ενώ ενημερώθηκε η αρμόδια Υπηρεσία του Ελληνικού Στρατού, για την παραλαβή της.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr