background img
banner
banner

Παράταξη Γούτου για το Σχέδιο Απορριμμάτων

Ο «ΙΚΑΝΟΣ» Κ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Η Γ.Γ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΗΜΑΓΩΓΕΙ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΕΙ

Η Δημοτική Παράταξη «Αιγιάλεια Αύριο», με αφορμή τη δημοσιοποίηση των επισημάνσεων της παράταξης του κ.Καλογερόπουλου για τη διαχείριση των απορριμμάτων, καταθέτει δημόσια τις εξής παρατηρήσεις:

  • Ο επί 12 χρόνια Δήμαρχος Συμπολιτείας κ.Καλογερόπουλος, άπραγος, δεν κατάφερε να επιλύσει το πρόβλημα των σκουπιδιών στον μικρό τ.Δήμο που διοικούσε. Αντιθέτως έχωνε παράνομα, τα σκουπίδια σε μια γούβα στις Νεραντζιές. Μέχρι εκεί έφτασε…η ικανότητά του, όταν άλλοι μικρότεροι Δήμοι σε όλη την Ελλάδα, έφτιαχναν και σήμερα διαθέτουν νόμιμους ΧΥΤΑ!
  • Υπέδειξε και στήριξε με την ψήφο του αλλά και της Ομάδας του, την «Παπανικολού», ως κατάλληλη θέση για ΧΥΤΑ. Ήταν τότε που «οραματίστηκε» οικονομικά οφέλη για το Δήμο του! Σήμερα, είναι οι ίδιοι που λένε…«όχι στο ΧΥΤΑ Παπανικολού». Κοροϊδεύουν την κοινωνία, μα πάνω απ’ όλα τους εαυτούς τους!
  • Το σχέδιο διαχείρισης απορριμμάτων που κατέθεσε ο Καλογερόπουλος είναι αντιφατικό, ασαφές, ανεφάρμοστο και αδιέξοδο. Ομολογεί δημοσίως τη διαχρονική αποτυχία του με την «Παπανικολού» και περιέργως χαρακτηρίζει υπερκορεσμένο το «ΧΥΤΑ Αιγείρας», που όμως διαχειρίστηκε ο ίδιος ως Γενικός Γραμματέας του Δήμου. Πότε άλλαξε θέση; Η απάντηση είναι προφανής. Άλλαξε θέση…προεκλογικά!

Συμπέρασμα:
Αοριστολογία και Αντιφατικότητα
Αναξιοπιστία και Προεκλογική Δημαγωγία
Ο αυτοαποκαλούμενος «ικανός και έμπειρος» κ.Καλογερόπουλος, δυστυχώς μέχρι σήμερα, δεν κατάφερε να αποδείξει την ικανότητά του, σε έναν μικρότερο Δήμο.
Τι μπορεί να κάνει τους δημότες να τον εμπιστευτούν στον μεγαλύτερο Δήμο Αιγιάλειας;
Καθένας με τα έργα του, λοιπόν.
Και αυτά δεν υπάρχουν!»


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr