background img
banner
banner

Μία εξαιρετική παράσταση από τον Δ΄ Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Αιγίου

ΠΕΝΗΝΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ 3 ΚΑΙ 4 ΕΤΩΝ ΕΠΑΙΞΑΝ – ΧΟΡΕΨΑΝ – ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΘΗΚΑΝ!

Ένα… σεργιάνι στα βάθη του παραμυθένιου ωκεανού, στα μέρη της γοργόνας Χρυσομελένιας, παρουσίασαν τα παιδάκια του Δ΄ Δημοτικού Παιδικού Σταθμού το απόγευμα του Σαββάτου 24 Ιουνίου και κατέπληξαν τους πάντες! Ήταν μία πολύ όμορφη και τρυφερή παράσταση που στήθηκε από τις εκπαιδευτικούς του Παιδικού Σταθμού, προσφέροντας στιγμές χαράς και χαλάρωσης σε γονείς και φίλους που κατέκλυσαν το «Πολύκεντρο» στη Μυρτιά Αιγίου.

Πανέμορφα σκηνικά, ευφάνταστα κοστούμια και κυρίως πολλά σκετς, τραγούδια και χορός από τους μικρούς πρωταγωνιστές που έμαθαν πώς να λειτουργούν ομαδικά, έπαιξαν, διασκέδασαν ενώ ταυτόχρονα επωφελήθηκαν από τα πολλά και ουσιαστικά μηνύματα του παιδικού βιβλίου «Η γοργόνα και το μαγικό κοχύλι» στο οποίο στηριζόταν η παράσταση. Πώς να μην εντυπωσιαστεί κανείς βλέποντας πενήντα παιδιά 3 και 4 ετών να παίζουν πάνω στη σκηνή, να υιοθετούν ρόλους, να τραγουδούν!

Φορώντας πάντα ένα μαγικό κοχύλι στο λαιμό, δώρο της μαμάς της, η μικρή γοργόνα βιάζεται πολύ να μεγαλώσει και να δοκιμάσει εμπειρίες για τις οποίες δεν είναι ώριμη ακόμα… Μας παρέσυρε χορεύοντας και τραγουδώντας πέρα από τις χιλιόχρωμες σπηλιές, σ’ ένα περιπετειώδες ταξίδι, γεμάτο αγωνία και εκπλήξεις! Η ιστορία της έγινε παράδειγμα τόσο για εκείνους που ξέρουν να συγχωρούν λάθη και μπορούν να κατανοούν τις απερισκεψίες των δικών τους, όσο και για εκείνους που δεν περιμένουν μαγικές λύσεις. Ξέρουν μόνο να αγωνίζονται διαρκώς με τις δικές τους δυνάμεις, υπερνικώντας σταθερά τις όποιες αδυναμίες τους!

Οι προσπάθειες του Νομικού Προσώπου

Να σημειωθεί ότι παρόντες στην παράσταση ήταν ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Νομικού Προσώπου του δήμου Περικλής Παπαγιαννακόπουλος και Γιάννης Καρανικόλας αντίστοιχα, με τον πρόεδρο να συγχαίρει τις υπεύθυνες του Δ΄ Παιδικού Σταθμού, τα παιδιά και να αναφέρεται στις προσπάθειες που καταβάλλει το Νομικό Πρόσωπο ώστε να λειτουργήσει Παιδικός Σταθμός και στην Δ.Ε. Συμπολιτείας.

Στο τέλος της εκδήλωσης, οι περίπου 300 θεατές γεύτηκαν τα νόστιμα εδέσματα του μπουφέ που είχαν ετοιμάσει οι εκπαιδευτικοί και οι υπεύθυνοι του Παιδικού Σταθμού, με την σημαντική εθελοντική συμβολή γονέων. Αξίζουν σε όλους θερμά συγχαρητήρια, για την ποιότητα της δουλειάς το αποτέλεσμα της οποίας ήταν εμφανές!!!


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr