background img
banner
banner

Στην Επίδαυρο για τις «Ικέτιδες»

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Σε θεατρική εξόρμηση στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, καλεί τα μέλη και τους φίλους του ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αιγιαλείας και Καλαβρύτων. Η εξόρμηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Ιουλίου, για παρακολούθηση της παράστασης «Ικέτιδες» του Ευριπίδη σε μετάφραση Γιώργου Κοροπούλη.

Η σκηνοθεσία είναι του Στάθη Λιβαθηνού, σκηνικά – κοστούμια Γιώργου Σουγλίδη και μουσική Άγγελου Τριανταφύλλου. Η Κάτια Δανδουλάκη ως Αίθρα και ο Άκης Σακελλαρίου ως Θησέας πλαισιώνονται από ένα εξαιρετικό επιτελείο ηθοποιών, όπως η Τάνια Τρύπη, η Άνδρη Θεοδότου, η Νιόβη Χαραλάμπους κ.ά. Η παράσταση αποτελεί συνεργασία του Εθνικού Θεάτρου και του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου.

Το κόστος συμμετοχής έχει ως εξής: α. 23 Ευρώ (15 ευρώ το εισιτήριο του λεωφορείου και 8 Ευρώ το εισιτήριο του Θεάτρου στο Άνω διάζωμα, μη αριθμημένες θέσεις), Β. 35 Ευρώ (15 Ευρώ το εισιτήριο του λεωφορείου και 20 Ευρώ το εισιτήριο του θεάτρου, στη Ζώνη Β). Η αναχώρηση θα γίνει στις 3.30μ.μ. από την Τρίγωνη Πλατεία. Θα υπάρξει ενδιάμεση στάση για καφέ. Η παράσταση αρχίζει στις 9μ.μ. Η εξόρμηση θα πραγματοποιηθεί με το τουριστικό γραφείο «ΣΧΙΖΑΣ TOURS».


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΞΟΔΟΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr