background img
banner
banner

Απόλυτη δικαίωση για τον Δημ. Πιερρουτσάκο και τη Σελέστε

Για το πόσο μεγάλη σημασία δίνουν η FIFA και η UEFA στο #EQUALGAME και την παγκόσμια προβολή του, το είδαμε πρόσφατα και στην κλήρωση του CHAMPION’ S LEAGUE (φωτό).
Η καμπάνια του EQUAL GAME αποτελεί στην ουσία εξέλιξη του προηγούμενου UEFA RESPECT drive «No to Racism» και σχετίζεται με τη μόνιμη μάχη της UEFA σε συνεργασία με τη FARE εναντίον του ρατσισμού και των κοινωνικών διακρίσεων.

Όταν η Μικτή Ομάδα Επιλέκτων Σελέστε 2017 # Equal Team, πρωτοξεκίνησε την ενημέρωση, τη δημόσια προβολή, αλλά και κυρίως την πρακτική εφαρμογή του #EQUALGAME στην Ελλάδα ( πιο συγκεκριμένα σε ότι αφορά την Ισότητα Ανδρών και Γυναικών, και τον μη αποκλεισμό λόγω σωματότυπου, ηλικίας και θεμάτων υγείας ) πολλοί ήταν εκείνοι που… μειδίασαν και ειρωνεύτηκαν με αυτή την κίνηση. Σήμερα, αρκετούς μήνες αργότερα και με την εξάπλωση του φαινομένου EQUALGAME παγκοσμίως, μπορούμε να μιλάμε για την απόλυτη δικαίωση του Δημήτρη Πιερρουτσάκου και της Σελέστε.

Που δίνουν παιχνίδια σε όλη την Ελλάδα ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ, με Μικτή Σύνθεση Αντρών και Γυναικών, σε ΦΙΛΙΚΑ ματς Κοινωνικής Ευαισθησίας, Υποστήριξης και Ανθρωπιάς.
Και πραγματικά τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, ενώ το παράδειγμά τους βρίσκει πλέον και μιμητές.


Διαβάστε περισσότερα:
· · ·
Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr