background img
banner
banner

Διαβεβαίωση για τοποθέτηση διοίκησης μέσα στο Σεπτέμβριο στην Ε.Β.Ο.

Ο υφυπουργός Άμυνας κ. Στεφανής  παρότι γνώστης της κατάστασης του εργοστασίου των ΕΑΣ στο Αίγιο, δεν θέλησε να προβεί σε κάποια δήλωση επ’ αυτού.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στο Μουσείο, τον πλησίασε το μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων στο τοπικό εργοστάσιο και μέλος του Δ.Σ. του Ε.Κ.Α. Ανδρέας Κανελλόπουλος, θέτοντάς του δύο θέματα.

Αφενός το ζήτημα της απόλυσης διευθυντικού στελέχους και αφετέρου το τι μέλλει γενέσθαι με την εταιρεία και δη με το τοπικό εργοστάσιο, δεδομένης της ανασφάλειας που υπάρχει στις τάξεις των εργαζομένων, από τη στιγμή που τα Ε.Α.Σ. παραμένουν ακέφαλα τους τελευταίους μήνες.

Ο υφυπουργός, δεν έδωσε απαντήσεις στον εκπρόσωπο των εργαζομένων, λέγοντας πως ακόμη δεν έχουν ξεκαθαρίσει οι αρμοδιότητες των υπουργείων για τα ΕΑΣ, αφού η κατάσταση είναι συγκεχυμένη μεταξύ υπουργείου Άμυνας και Ανάπτυξης.

Διαβεβαίωσε ωστόσο τον κ. Κανελλόπουλο ότι μέσα στον Σεπτέμβριο θα οριστεί νέο Δ.Σ. στην εταιρεία ώστε να… τρέξουν άμεσα τα θέματα και να πάψει να είναι ακέφαλη η εταιρεία.
Παρών ήταν και ο βουλευτής Αχαΐας Ιάσονας Φωτήλας ο οποίος μετέφερε στον υπουργό την αγωνία της τοπικής κοινωνίας για το μέλλον των ΕΑΣ, δεδομένου ότι το τοπικό εργοστάσιο αποτελεί ζωοδότη της τοπικής οικονομίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Το «στολίδι του Αιγίου» επισκέφθηκε ο υφυπουργός Εθν. Άμυνας 


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr