background img
banner
banner

Νικητής ο Παναιγιάλειος στο “ντέρμπι” με την Θύελλα (4-0) | ΦΩΤΟ

Παναιγιάλειος και Αετός Π. εξακολουθούν με το απόλυτο βαθμών, ύστερα από το 4-0 σε βάρος της Θύελλας και 2-0 σε βάρος του Ηρακλή Π. αντίστοιχα. Στο 95΄ …προδόθηκε πάλι η ΑΕ Καλαβρύτων, δεχόμενη την ισοφάριση 2-2 από τον Κεραυνό. Νίκη 3-1 η Αιγείρα / Ακράτα την Αρόη, χωρίς να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στους φιλάθλους.

Ουσιαστική στις αντεπιθέσεις και γνωρίζοντας τι ζητά μέσα στο γήπεδο, η Νίκη Προαστείου πήρε το «διπλό» στο Πετρωτό, επικρατώντας 2-0 του Άρη Π., που από την πλευρά του είχε ζητήσει πέναλτι στο 5΄. Μέτριο παιχνίδι Δαβουρλής – Πάτραι, πήγε εκεί που πραγματικά άξιζε, στο 0-0.

Ο Μπούνας το 1-0 για τον Παναιγιάλειο

Παναιγιάλειος – Θύελλα Αιγίου  4-0

Αρκετός όπως αναμενόταν κόσμος βρέθηκε στο Στάδιο για την τοπική συνάντηση Παναιγιάλειου – Θύελλας. Πολύ καλό το α΄ ημίχρονο από τους δυο αντιπάλους, με την τυπικά φιλοξενούμενη Θύελλα να κινείται καλά στον χώρο, να διεκδικεί με αξιώσεις κάτι καλό και από την δική της πλευρά, αφού ο Παναιγιάλειος άνοιξε το σκορ 1-0 στο 11΄. Δράστης ο Μπούνας που πήρε την βιαστική απόκρουση του τερματοφύλακα Ασημακόπουλου και σκόραρε με ευθύβολο σουτ εκτός περιοχής.

Στην καλύτερη ευκαιρία της Θύελλας, ο Διαμαντόπουλος μόνος απέναντι στον Αθανασόπουλο πλάσαρε άουτ.

Μετά το 2-0 από τον Γκάτση στο 39΄, ο οποίος έσπρωξε την μπάλα στην εστία μετά την ασίστ του Χριστόπουλου, ο Παναιγιάλειος απείλησε αισθητά στο τελευταίο 5λεπτο του ημιχρόνου, ενώ είχε και δοκάρι στο 45΄ με τον Οικονόμου.

Ο Γκάτσης το 2-0

Στο πρώτο λεπτό της καθυστέρησης η Θύελλα ζήτησε πέναλτι στην ανατροπή του Σπηλιωτόπουλου, ενώ είχε κεφαλιά άουτ του Διαμαντόπουλου, μετά το φάουλ του Γκοτσόπουλου.

Λιγότερες φάσεις είχε το β΄ ημίχρονο, μεγαλύτερη κατοχή της μπάλας ο Παναιγιάλειος, που ανέβασε το σκορ στο 4-0.

Στο 72΄ το 3-0 με ταχύτατη προβολή του Γκάτση από την κεφαλιά πάσα του Χριστόπουλου.

Το 4-0 στο 88΄ με ατομική προσπάθεια του Σκούτα.

Ο Μπούνας πλασέ πάνω από τα δοκάρια

*Το παιχνίδι παρακολούθησε και ο Αστέριος Μπέλας, ο οποίος καταχειροκροτήθηκε από τους φιλάθλους.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Αθανασόπουλος, Βλάχος, Καφεντζής (46΄ Σκούτας), Παπασπηλιόπουλος, Σπανογιάννης, Μπακατσέλος (78΄ Παπαδόπουλος), Μπούνας, Οικονόμου, Κουραχάνης(70΄ Αποστολής), Γκάτσης, Χριστόπουλος (75΄ Μπίτρας).

ΘΥΕΛΛΑ: Ασημακόπουλος, Μανέτας, Γκοτσόπουλος(74΄ Πλατυκώστας), Αθανασίου (53΄ Κόλα), Ραμπούσγια, Τζιτζιφάκος, Μητρόπουλος (68΄ Φιλιππάτος), Λιάτος, Διαμαντόπουλος, Αρβανίτης, Σπηλιωτόπουλος (81΄ Λαμπίρης).

Με προβολή ο Γκάτσης το 3-0

Ο Σκούτας το 4-0

Στην κεντρική φωτό: Ο Διαμαντόπουλος αποτυγχάνει απέναντι στον Αθανασόπουλο


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr