background img
banner
banner

Πλούσια δραστηριότητα για μαθητές και μαθήτριες

ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΕΛΙΑΝΙΤΙΚΩΝ

Ένα ξεχωριστό τριήμερο εκπαιδευτικών, αθλητικών και πολιτιστικών δράσεων είχαν την ευκαιρία να περάσουν οι μαθητές-μαθήτριες των Ε και ΣΤ τάξεων του Δημοτικού Σχολείου Σελιανιτίκων. Τα παιδιά, το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, με πρωτοβουλία του εκπαιδευτικού φυσικής αγωγής Γιώργου Σιακκή, (ο οποίος συνόδευσε τα παιδιά μαζί με το δάσκαλο της ΣΤ΄τάξης Ζαφειρακόπουλο Εμμανουήλ) παρακολούθησαν –με πρόσκληση που είχε εξασφαλιστεί- τον αγώνα βόλεϊ Αιγιαλέων-Νέοι Βύρωνα, για το πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας, που έληξε με 3-0 σετ υπέρ της ομάδας του Αιγίου.

Οι νεαροί φίλαθλοι δημιούργησαν ένα ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα στο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου με τις φωνές και τα συνθήματά τους ενώ στο τέλος του αγώνα έβγαλαν αναμνηστική φωτογραφία με όλους τους παίχτες της ομάδας.

Τη Δευτέρα 21 Οκτώβρη οι μαθητές-τριες των δύο τάξεων συμμετείχαν σε εκπαιδευτική εκδρομή στην Αθήνα, με τη συνοδεία των δασκάλων τους Κικής Ρόζου, Εμμανουήλ Ζαφειρακόπουλου και της διευθύντριας του σχολείου Διαμάντης Χριστοπούλου. Τα παιδιά επισκέφθηκαν τη Βουλή των Ελλήνων (παρακολούθηση προγράμματος και ξενάγηση), τον εθνικό κήπο και το Ευγενίδειο Ίδρυμα (Πλανητάριο) όπου και παρακολούθησαν εκπαιδευτική προβολή.

Την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου οι μαθητές-τριες των τάξεων Γ και Δ (με τις δασκάλες τους Ζωή Σταθακοπούλου και Ασημίνα Παπαχριστοπούλου), με συμμετοχή και της ΣΤ΄ τάξης παρουσίασαν μια όμορφη και λιτή γιορτή για την επέτειο της 28ης Οκτώβρη 1940, ενώ τη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε εκκλησιασμός στον Ι.Ν. Αγίου Βασιλείου Σελιανιτίκων, ομιλία από το δάσκαλο Ζαφειρακόπουλο, Εμμανουήλ έγινε κατάθεση στεφάνου και η χορωδία του σχολείου έψαλε τον εθνικό ύμνο. Επίσης, με πρωτοβουλία του σχολείου θα αγοραστεί νέο αθλητικό υλικό ώστε να γίνεται απρόσκοπτα το μάθημα της φυσικής αγωγής.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr