background img
banner
banner

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου

Η σύσταση της Περιφερειακής Επιτροπής Διαβούλευσης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και η εκλογή Εκπροσώπων του Περιφερειακού Συμβουλίου στη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝ.Π.Ε), θα απασχολήσουν μεταξύ άλλων, το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας στην προσεχή του συνεδρίαση.

Το Σώμα θα συνεδριάσει τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 15.00, στο ισόγειο του κτιρίου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (Ν.Ε.Ο. Πατρών – Αθηνών 32 & Αμερικής) στην Πάτρα.
Στην συνεδρίαση θα συζητηθεί η επερώτηση του Αιγιώτη Επικεφαλής της Παράταξης «Οικολογική Δυτική Ελλάδα» Κώστα Παπακωνσταντίνου με απάντηση από τον Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας, Περιβάλλοντος, Φυσικών Πόρων και Χωροταξίας κ. Λάμπρο Δημητρογιάννη σχετικά με το Περιφερειακό Σχέδιο Προσαρμογής στην Κλιματική Αλλαγή για τη Δυτική Ελλάδα.
Θα γίνει ακόμη σύσταση της Περιφερειακής Επιτροπής Διαβούλευσης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, εκλογή εκπροσώπων του Περιφερειακού Συμβουλίου στη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝ.Π.Ε.), ορισμός εκπροσώπων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στη Γενική Συνέλευση της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Π.Δ.Ε., του Προέδρου και των μελών του Δ.Σ. της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Π.Δ.Ε., έγκριση πρόσληψης ιατρού εργασίας για το προσωπικό της έδρας και της Π.Ε. Αχαΐας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, μέσω σύναψης σύμβασης παροχής υπηρεσιών διάρκειας δυο ετών, με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης με πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και δαπάνης έως του

Ακόμη, ορισμός εκπροσώπων (τακτικού και αναπληρωτή) της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στο Δ.Σ της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας με την επωνυμία ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ Π.Ε. ΗΛΕΙΑΣ «ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ», ορισμός Εκπροσώπων (τακτικού και αναπληρωτή) της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στη Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης Σύμβασης για την πράξη «Αποκατάσταση και Αναβάθμιση Μουσείου Σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων στην Αρχαία Ολυμπία», ορισμός Εκπροσώπων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας με την επωνυμία ΥΔΡΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΗΛΕΙΑΣ (ΥΔΡΗΛ) Α.Ε. και ορισμός Εκπροσώπων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στο Διοικητικό Συμβούλιο του Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Ύδρευσης Ν. Ηλείας Δήμων Πύργου, Αρχαίας Ολυμπίας & Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Τέλος, θα γίνει συζήτηση-ενημέρωση σχετικά με αιτήματα που υποβλήθηκαν από εργαζομένους σε προγράμματα κοινωφελούς χαρακτήρα του ΟΑΕΔ στις υπηρεσίες των Περιφερειακών Ενοτήτων Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, καθώς και σε υπηρεσίες του Δήμου Πατρέων.


Κατηγορίες Άρθρου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr