background img
banner
banner

Πανελλήνιες διακρίσεις για τους Αιγιώτες powerlifter- mr deadlifter ο Μιχάλης Αναστόπουλος

Έξι χρυσά μετάλλια, 1 ασημένιο, 4 χάλκινα και το κύπελλο του mr deadlift του αγώνα κατέκτησαν οι αθλητές του acceleration gym στον πανελλήνιο αγώνα powerlifting “strength challenge” που έγινε 16-17 Νοεμβρίου στην Ελευσίνα, υπό την αιγίδα της παγκόσμιας ομοσπονδίας ipl.

Οι Ανδρέας Σπηλιόπουλος, Σπύρος Πολυχρονόπουλος, Δημητρης Βλάχος, Βασίλης Σταθόπουλος και Μιχάλης Αναστόπουλος συμμετείχαν στον αγώνα και κατάφεραν να κατακτήσουν τα παρακάτω μετάλλια ανάμεσα σε 100+ αθλητές από όλη την Ελλάδα, σε ένα αγώνα με εξαιρετικά ανεβασμένο επίπεδο.

Συγκεκριμένα: Ανδρέας Σπηλιόπουλος(teen -67,5kg): 4 χάλκινα μετάλλια, Σπύρος Πολυχρονόπουλος(ειδ. κατηγ. ΑΜΕΑ -75kg): 1 χρυσό και 1 ασημένιο μετάλλιο, Βλάχος Δημήτρης(teen -100kg): 1 χρυσό μετάλλιο, Αναστόπουλος Μιχάλης(open -100kg): 4 χρυσά μετάλλια, το κύπελλο του mr deadlifter, δεύτερη θέση στο γενικό του overall.

Ο προπονητής των πρωταθλητών Μιχάλης Αναστόπουλος δήλωσε: «Οι κόποι των αθλητών ανταμείφθηκαν στην καλύτερη διοργάνωση αγώνων powerlifting που έχω λάβει μέρος. Όλα τα παιδιά ξεπέρασαν τα ατομικά τους ρεκόρ και κατάφεραν να αποσπάσουν θέσεις και το χειροκρότημα των θεατών για την υπερπροσπάθειά τους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους διοργανωτές Νάσο Λιούρα και Κώστα Αλεξόπουλο για την φιλοξενία και την τέλεια διοργάνωση.

Συνεχίζουμε δυναμικά με νέους στόχους για ακόμη περισσότερες διακρίσεις».


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ · ΠΡΟΣΩΠΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr