background img
banner
banner

Η επιστροφή του Παύλου Μητρόπουλου

Στις παλιές του γειτονιές βρέθηκε ο Παύλος Μητρόπουλος. Δεν ξεχνά τον τόπο του, τους φίλους του, την περιοχή που ξεκίνησε το ποδόσφαιρο, αφού γεννήθηκε στον Λόγγο και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην γειτονική Ζήρια.

Με όλες τις προϋποθέσεις και την τεχνική κατάρτιση που απαιτείται στο ταλέντο της νεαρής ηλικίας, άρχισε να ανεβαίνει τα σκαλοπάτια των κατηγοριών. Ήρθε στον Παναιγιάλειο για να κληθεί στη συνέχεια από τον Ολυμπιακό Βόλου, τον Παναιτωλικό, την ΑΕΚ, τον Πανιώνιο, τον ΟΦΗ και τον Λεβαδειακό.

Έχει τιμηθεί επίσης λαμβάνοντας μέρος με την Εθνική Νέων, έχει αγωνιστεί και για μια σεζόν στην Σουηδία.

Με τη λήξη των μεταγραφών τον Αύγουστο στα επαγγελματικά πρωταθλήματα, περιμένει τώρα να κάνει τις επιλογές του στις μεταγραφές του Γενάρη. Είχε προτάσεις από Γ΄ Εθνική, αφού τα μεταγραφικά περιθώρια εδώ τελειώνουν τον Οκτώβρη, προτίμησε όμως να περιμένει λίγο ακόμα, να βρει μια ομάδα που να αναλογεί στα μέτρα του, στους στόχους του και στις οικονομικές του απαιτήσεις.

Στο γήπεδο Καμαρών παρακολούθησε το παιχνίδι Αχιλλέας – Αστέρας, με τη μόνιμη συντροφιά του το όμορφο και αγαπητό σκυλάκι του.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr