background img
banner
banner

Απόφαση για την κατανομή της τακτικής επιχορήγησης

ΣΕ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Σε έγκριση τακτικής επιχορήγησης (Δ’ Κατανομή) έτους 2019, στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Αιγιαλείας, για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών των Σχολείων, προχωρά στη σημερινή συνεδρίασή του το Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιαλείας. Ήδη, η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας στη συνεδρίαση της περασμένης εβδομάδας έλαβε σχετική απόφαση.

Συγκεκριμένα, η αναπληρώτρια πρόεδρος της Δ.Ε.Π. Βάσω Ψυχράμη πρότεινε και το σώμα αποδέχθηκε την κατανομή και απόδοση της τακτικής κρατικής επιχορήγησης (Δ΄δόση) για την Σχολική Επιτροπή Α/θμιας Εκπαίδευσης, ποσού 76.500 € στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και η αμοιβή των σχολικών τροχονόμων ύψους 9.504€ και αφορά το τρίμηνο Οκτωβρίου, Νοεμβρίου, Δεκεμβρίου του οικονομικού έτους 2019, καθώς και την κάλυψη δαπάνης γάλακτος των σχολικών καθαριστριών με σύμβαση μίσθωσης έργου, που ανέρχεται στο ποσό των 1.916,48€ και αφορά το τρίμηνο Οκτωβρίου, Νοεμβρίου, Δεκεμβρίου του οικονομικού έτους 2019 σύμφωνα με έγγραφο της Σχολικής Επιτροπής.

Ακόμη, την κατανομή και απόδοση της τακτικής κρατικής επιχορήγησης (Δ΄δόση) για την Σχολική Επιτροπή Β/θμιας Εκπαίδευσης, ποσού 54.493,21€ στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και η δαπάνη γάλακτος των σχολικών καθαριστριών που ανέρχεται στο ποσό των 870,10€ και αφορά το τρίμηνο Οκτωβρίου, Νοεμβρίου, Δεκεμβρίου του οικονομικού έτους 2019 σύμφωνα με έγγραφο της Σχολικής Επιτροπής.

Η κατανομή της κρατικής επιχορήγησης στις Σχολικές Επιτροπές, για τις λειτουργικές δαπάνες των σχολείων κάθε φορά διαμορφώνεται ανάλογα με 3 τις αντικειμενικές ανάγκες των σχολείων και ως τώρα έχει διαμορφωθεί σε αναλογία αυτών των αναγκών.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr