background img
banner
banner

Μία ονειρεμένη πλατεία στην Άβυθο! | ΦΩΤΟ

Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, την ίδια ώρα με το Διακοπτό, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Αβύθου, σε συνεργασία με την ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. εγκαινίασαν με μία όμορφη γιορτή το μικρό χαρούμενο χριστουγεννιάτικο πάρκο που και φέτος δημιούργησαν στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης στην Άβυθο.

Μικροί και μεγάλοι έδωσαν το «παρών», κεράστηκαν, αντάλλαξαν ευχές και θαύμασαν τις υπέροχες κατασκευές που μετέτρεψαν μία απλή πλατεία σε κάτι ονειρεμένο! Κορυφαία στιγμή η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου, εκεί που τα βεγγαλικά φώτισαν τον ουρανό, σηματοδοτώντας μία μακρά εορταστική περίοδο.

Τον δήμαρχο Αιγιαλείας εκπροσώπησε, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Τάκης Ανδριόπουλος, τον πρόεδρο της ΔΗΚΕΠΑ, ο αντιπρόεδρος Παναγιώτης Μάρκου που χαιρέτησε και για λογαριασμό της ‘’Ποιοτικής Αιγιάλειας’’, την Κοινότητα Ροδοδάφνης ο πρόεδρος της Γιώργος Παλαιολογόπουλος και τον Εμπορικό Σύλλογο η πρόεδρος Μαίρη Χρονοπούλου.

Τέλος, η εκδήλωση της Τοπικής Κοινότητας Συλιβαινιωτίκων που ήταν προγραμματισμένη για προχθές Σάββατο, μεταφέρθηκε την προσεχή Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου, στις 7.30 το απόγευμα., στην πλατεία της Παραλίας Συλιβαινιωτίκων.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr