background img
banner
banner

Το Διακοπτό φωταγώγησε το δέντρο του με μία υπέροχη γιορτή

Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, το Διακοπτό έστησε την δική του υπαίθρια γιορτή, πλάι στον σταθμό του Οδοντωτού Σιδηροδρόμου, στην αγορά του Διακοπτού. Η όμορφη… μπαλαρίνα γυρνούσε αργά δίνοντας το ρυθμό. Οι αγγελικές φωνές των παιδιών της Παιδικής -Νεανικής Χορωδίας Αιγιαλείας, υπό τη διεύθυνση της Βασιλικής Νάσση, ηχούσαν παντού. Τα παιδιά κρατούσαν μπαλόνια, τα κορίτσια του Λυκείου προσέφεραν γλυκίσματα με συμβολικό αντίτιμο για την εκδρομή τους, ο κόσμος ήταν πολύς και η γιορτή που διοργάνωσαν η Δημοτική Κοινότητα, η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. και το Νομικό Πρόσωπο του δήμου είχε μόλις ξεκινήσει. Ο Άγιος Βασίλης είχε πάρει τη θέση του πλάι στο ιγκλού καταγράφοντας τις επιθυμίες των παιδιών. Ευχές έδιναν κι έπαιρναν.

Ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Σπήλιος Ρουφογάλης καλωσόρισε τον κόσμο, ενώ ο παρουσιαστής Γιώργος Γεωργόπουλος ανέφερε έναν – έναν εθελοντές δημότες και συλλόγους. Ευχές απηύθυναν εκπρόσωποι του Συλλόγου «Νέα Πνοή» αλλά και της Θεατρικής Ομάδας Διακοπτού. Μάλιστα, ο κ. Ρουφογάλης υποσχέθηκε κι άλλες δραστηριότητες με δεδομένη και την διάθεση των ανθρώπων του Διακοπτού να δράσουν όλοι μαζί! Χαιρετισμό απηύθυναν ακόμη ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Μαρινόπουλος και ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Βασίλης Χριστόπουλος. Ο δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος, στην σύντομη ομιλία του, αναφέρθηκε στο πόσο σημαντικό είναι να συνεργάζονται και να προσφέρουν οι δημότες στον τόπο τους, τονίζοντας πως οι γιορτές είναι αγάπη και ότι δεν θα έπρεπε να παρασύρονται κάποιοι από φανατισμό και ακραίες αντιλήψεις.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ακόμη, οι αντιδήμαρχοι Βάσω Ψυχράμη, Νίκος Καραΐσκος και Στράτος Βαρδάκης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Χρήστος Γούτος, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων.

Ο χρόνος μέτρησε αντίστροφα, το χριστουγεννιάτικο δέντρα άναψε και το αστέρι φώτισε τις καρδιές των ανθρώπων όταν ακούστηκε δυνατά η πιο ζεστή και αληθινή ευχή: «Καλά Χριστούγεννα»!


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr