background img
banner
banner

Μελέτη απορροφητικότητας για τις πραγματικές ανάγκες που έχει η τοπική αγορά εργασίας

ΣΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΜΠΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ Δ.Ι.Ε.Κ.

Από τα μεγαλύτερα θέματα που απασχολούν την Τοπική Κοινωνία είναι η επαγγελματική αποκατάσταση των παιδιών μας! Στους στόχους του υποψηφίου προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου, επικεφαλής της «Εμπορικής Ενότητας» Λάμπη Παπαδόπουλου, είναι η εκπόνηση μελέτης απορροφητικότητας για τις πραγματικές ανάγκες που έχει η τοπική αγορά εργασίας.
Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του, ΄΄ως επικεφαλής της ‘’Εμπορικής Ενότητας’’ και επερχόμενη Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας, αφουγκραζόμαστε μαζί με την ομάδα μου, τις ανάγκες της αγοράς, ενώ ως οικονομολόγος και τρίτη γενιά έμπορος γνωρίζω πολύ καλά, πως για να επιβιώσει μια επιχείρηση μέσα σε τόσο ανταγωνιστικό περιβάλλον, πρέπει να έχει υψηλού επιπέδου στελεχιακό δυναμικό. Σε αυτό το πλαίσιο πρέπει να επικεντρωθούν και οι νέοι για την εξεύρεση ειδικότητας και εν συνεχεία να μπορέσουν να απορροφηθούν στην τοπική μας αγορά και όχι μόνο!

Ως κοινή συνισταμένη, η θέληση για εξεύρεση λύσης στην εξίσωση της αντιστοίχισης των προσόντων, με το τι πραγματικά ζητά η αγορά εργασίας. Δεσμεύτηκα στον διευθυντή του Δ.Ι.Ε.Κ Αιγίου κ. Χριστολουκά πως από τους πρώτους μας στόχους ως επερχόμενη διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας θα είναι να κάνουμε μια μελέτη απορροφητικότητας για τις πραγματικές ανάγκες που έχει η τοπική αγορά εργασίας , τόσο σε προσωπικό που θα στελεχώνει τα καταστήματα μέλη μας , όσο και σε επαγγέλματα! Δεσμευτήκαμε πως πρέπει να ερευνήσουμε σε βάθος τις ανάγκες τις αγοράς, έτσι ώστε να συνδέσουμε με αποτελεσματικότητα το σύστημα εκπαίδευσης και κατάρτισης με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας.

Έτσι θα πετύχουμε να μείνουν τα παιδιά μας στον τόπο μας, προσφέροντας υπεραξία στην τοπική οικονομία και την ανάπτυξη της περιοχής μας, ενώ παράλληλα θα κατέχουν πτυχία που θα δίνουν ασφάλεια στον εργασιακό τους βίο!΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr