background img
banner
banner

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Τοπικές μάχες: Απόλλων – Φλόγα, Αστέρας – Άβυθος

ΣΤΙΣ ΚΑΜΑΡΕΣ ΜΕ ΑΧΙΛΛΕΑ Ο ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΣ

Βάζει δύσκολα στον Αχιλλέα ο πρωτοπόρος Ψαθόπυργος. Η μεν γηπεδούχος ομάδα των Καμαρών προερχόμενη από την Γ΄ κατηγορία αναζητεί μια καλή πορεία σ’ αυτό το πρωτάθλημα, ο Ψαθόπυργος ήρθε στην Β΄ από την Α΄ κατηγορία, στην οποία λογαριάζει να επιστρέψει. Και δεν είναι μόνο ο πόθος των πρωτοπόρων, είναι το πάθος που επιδεικνύουν σε κάθε παιχνίδι, που τους έχει ανταμείψει με καλά αποτελέσματα και την πρωτιά του 2ου ομίλου.

  • Γειτονικό ντέρμπι έχουμε στο Ρίο, με το Άνω Καστρίτσι να θέλει το ταχύτερο να αναπληρώσει τους χαμένους βαθμούς που είχε στην Άβυθο, απέναντι όμως σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, που είναι η Αργυρά, η οποία μετρά 6 συνεχόμενες νίκες.
  • Δύσκολα θα είναι τα πράγματα και για τον Φοίνικα / Ζήρια, που καλείται να διατηρηθεί στις θέσεις πρωταγωνιστών, αφού όμως περάσει επιτυχώς το …τεστ του γηπέδου Αγυιάς. Εκεί που θα φιλοξενηθεί από το Ζαβλάνι / Αίας.
  • Ο Αετός στο γήπεδο Ρίου έχοντας αντιστρέψει την μέτρια εικόνα από τα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος, στοχεύει να διατηρηθεί στην καλή απόδοση των τελευταίων αγώνων και στην συνέχεια της βαθμολογικής …αναρρίχησης. Καλείται λοιπόν να ξεπεράσει με «τρίποντο» το εμπόδιο του Πανιώνιου / Αχιλλέα.
  • Τα δύσκολα των πρωτοπόρων βλέπει ο Απόλλων Εγλυκάδας, θεωρώντας ότι είναι μια καλή ευκαιρία να κερδίσει έδαφος, αφού πρώτα αποδειχθεί και στην πράξη το φαβορί απέναντι στην ΑΕ Δρεπάνου.
  • Στην Αγυιά θα ακολουθήσει αργά το απόγευμα της Κυριακής, το ντέρμπι ουραγών. Ο ουραγός ΠΑΟΚ Π. αναζητεί την ευκαιρία να ζευγαρώσει τις νίκες του στο φετινό πρωτάθλημα, αισιοδοξώντας ότι αυτό μπορεί να γίνει απέναντι στον Ολυμπιακό Π.

Δυο τοπικές συναντήσεις

Στην κοινή έδρα της Ροδιάς, τυπικά γηπεδούχος ο Απόλλων Αιγίου ακολουθούμενος από ένα αρνητικό σερί 6 ηττών, θα παλέψει να σταματήσει το κακό και ο βαθμολογικός κατήφορος, έχοντας απέναντί του το γειτονικό σωματείο της Φλόγας Ροδιάς.

-Παιχνίδι για όλα τα αποτελέσματα στο γήπεδο της Τέμενης. Ο Αστέρας στην έδρα του δεν κερδίζει, αλλά ούτε χάνει εύκολα. Καλή εκτός έδρας στατιστική έχει και η φιλοξενούμενη Άβυθος 2017, που μπορεί μακριά από την έδρα της να μην έχει νίκη, έχει όμως εκτός από δυο ήττες και τρεις ισοπαλίες.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr