background img
banner
banner

Οι πρώτες… κυρώσεις για αστυνομικό και ιερωμένο

ΠΟΥ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΕ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΚΛΟΠΕΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ

Διαθεσιμότητα και αργία… φαίνεται πως περίμεναν αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ και αρχιμανδρίτη αντίστοιχα από το Αίγιο, οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση λήψης αποζημιώσεων από ασφαλιστικές εταιρείες για εικονικές κλοπές οχημάτων και τροχαίο που δεν συνέβη ποτέ. Και οι δύο πέρασαν το κατώφλι του Εισαγγελέα αντιμετωπίζοντας τα αδικήματα της ψευδούς κατάθεσης και της ηθικής αυτουργίας.

Στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρονται τα εξής: ΄΄Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίστηκε από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, σε βάρος ιερέα και Αστυφύλακα, οι οποίοι συνελήφθησαν την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019, σε περιοχή της Δυτικής Ελλάδας, για τα αδικήματα της ψευδούς κατάθεσης και της ηθικής αυτουργίας σε αυτή. Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης προέκυψε ότι ο συλληφθείς ιερέας δήλωσε ψευδώς κλοπή εξαρτημάτων οχήματος, κατόπιν προτροπής του συλληφθέντα αστυνομικού, προκειμένου να τύχουν χρηματικής αποζημίωσης από ασφαλιστική εταιρία.

Επιπρόσθετα προέκυψε ότι κατά το παρελθόν οι συλληφθέντες εμπλέκονται σε 3 ακόμη συναφείς περιπτώσεις. Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή. Ο Αστυφύλακας που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Δυτικής Ελλάδας τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr