background img
banner
banner

1 εκ. ευρώ για τα γήπεδα της Αιγιάλειας

“ΞΕΚΟΛΛΗΣΕ” ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ

Το αίτημα χρηματοδότησης από το πρόγραμμα “ΦιλόΔημος ΙΙ” του δήμου Αιγιαλείας για την “κατασκευή επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων”, προϋπολογισμού δαπάνης 996.500€ με ΦΠΑ 24% που είχε υποβληθεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή, βρήκε ευήκοα ώτα σε αυτή την κυβέρνηση και εγκρίθηκε, όπως ενημέρωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, τον δήμαρχο Αιγιαλείας Δημήτρη Καλογερόπουλο.

Το έργο αποτελούσε πάγια διεκδίκηση του δήμου και ήταν η βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Χριστίνα Αλεξοπούλου, η οποία σε συνάντηση χθες το μεσημέρι με τον Τάκη Θεοδωρικάκο, κατάφερε να “ξεκολλήσει” το αίτημα χρηματοδότησης που εκκρεμούσε από την προηγούμενη κυβέρνηση, προκειμένου να δρομολογηθεί το γρηγορότερο.

Στη συνάντηση αυτή, υπουργού – βουλευτή, επισφραγίστηκε η κοινή βούληση για την υλοποίηση του έργου μείζονος σημασίας, για τον αθλητισμό και τη νεολαία της Αιγιάλειας.

Τα γήπεδα που περιλαμβάνει το αίτημα

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την έγκριση του αιτήματος, εμφανίστηκε χθες ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ “Πολιτισμός Παιδεία Αθλητισμός”, Τάκης Ανδριόπουλος, που ελπίζει η χρηματοδότηση να φτάσει για την υλοποίηση της σχεδιαζόμενης αναβάθμισης κύριων αθλητικών εγκαταστάσεων της Αιγιάλειας.

Στο αίτημα χρηματοδότησης που ενέκρινε χθες το μεσημέρι ο υπουργός Εσωτερικών, περιλαμβάνονται κυρίως: α. Κλειστό προπονητήριο στη δυτική κερκίδα του δημοτικού σταδίου Αιγίου και συντήρηση γενικότερα του γηπέδου, β. Εξωραϊσμός του Κλειστού Γυμναστηρίου Αιγίου, γ. Κερκίδες και αποδυτήρια στο γήπεδο Πλαστήρα, δ. Πλαστικός χλοοτάπητας στα γήπεδα της Αβύθου και της Αιγείρας, ε. Πλαστικός χλοοτάπητας και επισκευές στο γήπεδο της Ζήριας και στ. Συντήρηση του χλοοτάπητα στις Καμάρες και κατασκευή πλαστικού χλοοτάπητα στο βοηθητικό γήπεδο 7χ7


Διαβάστε περισσότερα:
Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr