background img
banner
banner

ΑΘΗΝΟΔΩΡΟΣ: Έκοψε Βασιλόπιτα και βράβευσε τους κορυφαίους της χρονιάς | ΦΩΤΟ

To Σάββατο (18/1) ο “Αθηνόδωρος o Aιγιεύς” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του και βράβευσε τους αθλητές/τριες που διακρίθηκαν την προηγούμενη χρονιά. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου που είναι ο «φυσικός» και γνώριμος χώρος των αθλητών, παρουσία φίλων του στίβου, γονέων των αθλητών και μελών της δημοτικής αρχής που έκαναν τις απονομές. Παραβρέθηκαν η Βασιλική Ψυχράμη, η Μαρία Γιδά, ο Στράτος Βαρδάκης και ο Γιώργος Φραγκονικολόπουλος.


Αθλήτρια της χρονιάς αναδείχθηκε η Μαρίνα Γιαννάδη ενώ βραβεύτηκαν ακόμη, ο Μιχαήλ Καΐπης, ο Ανδρέας Μπαχός, ο Κωνσταντίνος Ιατρόπουλος και ο Γιάννης Βαρβίας, που ανέβηκαν στο βάθρο στα πανελλήνια πωταθλήτρια (Η Γιαννάδη κατέκτησε μετάλλιο και στους βαλκανικούς με την Εθνική ομάδα). Πιο συγκεκριμένα:

Χάλκινο (ομαδικό με εθνική ομάδα ) Μαρίνα Γιαννάδη (βαλκανικό πρωτάθλημα κ18)
Χρυσό Μαρίνα Γιαννάδη ( πανελλήνιο πρωτάθλημα κ18)
Χρυσό Μιχαήλ Καΐπης ( πανελλήνιο πρωτάθλημα κ20)
Ασημένιο Μπαχός Ανδρέας (πανελλήνιο πρωτάθλημα κ18)
Χάλκινο Ιατρόπουλος Κωνσταντίνος (πανελλήνιο πρωτάθλημα κ23)
Χάλκινο Βαρβίας Γιάννης (πανελλήνιο πρωτάθλημα κ16)

Βραβεύτηκαν επίσης οι κορυφαίοι Μαραθωνοδρόμοι, Δημήτρης Τασσόπουλος, Μάριος Τσερεντζούλιας και Βηθλεέμ Σαπίου, ενώ η εκδήλωση “άνοιξε” με αγώνες αντοχής των παιδιών από τις ακαδημίες. Άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά με την ευχή οι διακρίσεις μέσα στο 2020 να είναι ακόμη περισσότερες και μεγαλύτερες.


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr