background img
banner
banner

Κοινότητα και Σύλλογοι της Τέμενης | ΦΩΤΟ

ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ ΑΙΘΟΥΣΑ

Η παράδοση συνεχίστηκε και φέτος στην Τέμενη με την τοπική κοινότητα, το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου και τρεις συλλόγους του χωριού (ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τέμενης “Η Ένωση” και ο ποδοσφαιρικός και μπασκετικός Αστέρας Τέμενης) να κόβουν μαζί την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους. Το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου στην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου “Η Ένωση”, το κλίμα που επικρατούσε ήταν πανηγυρικό ενώ στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και οι βουλευτές Ν.Δ. Αχαΐας Χριστίνα Αλεξοπούλου, Άγγελος Τσιγκρής, Ιάσων Φωτήλας, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιώργος Ντίνος, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Νίκος Καραΐσκος, ο Γενικός Γραμματέας του δήμου Αιγιαλείας Γιώργος Ρούσσος, ο αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ Γιώργος Φραγκονικολόπουλος ο αντιπρόεδρος της ΠΕΣ Νίκος Μιχαλόπουλος, ο διοικητής της Αστυνομίας Βασίλης Ροδόπουλος, ο πρόεδρος των Οικοδόμων Παναγιώτης Νύχτης, αρκετά στελέχη δημοτικών συνδυασμών και πρόεδροι Κοινοτήτων.

Ο πρόεδροι της κοινότητας και του συλλόγου, Δημήτρης Μακρής και Παναγιώτης Καριοφύλης αντίστοιχα, απηύθυναν έναν σύντομο χαιρετισμό, αναφερόμενοι στη χρονιά που πέρασε και στις δράσεις που έγιναν και στη συνέχεια έκοψαν τις πίτες μαζί με τη Μαρία Αγγελακοπούλου του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου και τους προέδρους του Αστέρα, Πάνο Κουτρόπουλο (ποδόσφαιρο) και Γιώργο Χρηστίδη (μπάσκετ). Απουσίαζε λόγω ασθένειας ο π. Πέτρος Αθανασόπουλος, πρόεδρος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου. Τις πίτες ευλόγησε ο π. Ζαχαρίας.

Βραβεύτηκαν η μικρή μαθήτρια – συγγραφέας Νικολίτσα Σαμίκου για το υπέροχο διήγημα που έγραψε και η ομάδα μπάσκετ του Αστέρα και ακολούθησε λαχειοφόρος κλήρωση με πλούσια δώρα και απονομή επαίνων σε μαθητές που αρίστευσαν στη χρονιά που πέρασε. Η όμορφη βραδιά ολοκληρώθηκε με παραδοσιακούς χορούς που χόρεψαν τα τμήματα ενηλίκων και εφήβων του Πολιτιστικού Συλλόγου.

 


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr