background img
banner
banner

Ο Παναιγιάλειος τα «φτερά» 1-0 τον Αετό Πατρών

Με επιθετική διάθεση ξεκίνησε το παιχνίδι στην Αγυιά ο Αετός Π., οι κλεισμένοι χώροι όμως και η πίεση από τους «μελανόλευκους», υποχρέωσαν τους γηπεδούχους να προτιμήσουν στη διάρκεια του αγώνα την άμυνα..

Μεγάλη ευκαιρία είχε νωρίς ο Παναιγιάλειος, όταν στο 3΄ η σέντρα του Μπούνα βρήκε τον Γκάτση απέναντι στον Μπαρμπάκη, που απέκρουσε σωτήρια την κεφαλιά που επιχείρησε.

Η ομάδα πανηγυρίζει το γκολ εκεί που βρίσκεται ο τραυματίας Σταθακόπουλος

Χάνει πέναλτι ο Παναιγιάλειος

Η άλλη μεγάλη ευκαιρία που έχασε ο Παναιγιάλειος, προήλθε από το πέναλτι που κέρδισε ο Σπανογιάννης από τον Ασκούνη, το εκτέλεσε στο 23΄ ο Γκάτσης στην αριστερή γωνία του Μπαρδάκη, ο οποίος απογειώθηκε σε μια σπουδαία απόκρουση.

Με βοήθειες από τις αμυντικές πτέρυγες (Βλάχος, Καφεντζής), ο Παναιγιάλειος άνοιγε σε «βεντάλια» τις επιθέσεις του, είχε την πλήρη πρωτοβουλία, του έλειπε το γκολ.

Ο Μπαρδάκης αποκρούει σουτ του Βλάχου

Ο Χριστόπουλος το γκολ στο 59΄

Ένα γκολ για το οποίο μετά το χαμένο πέναλτι και το 0-0 του α΄ γύρου, η αισιοδοξία δεν ήταν στα καλύτερά της.

Τη λύση έδωσε ο Χριστόπουλος πλασάροντας από κοντά στο 59΄, σε μια ασίστ όνειρο του Μπούνα, ο οποίος όργωσε το γήπεδο.

Στο 68΄ ο Γκάτσης ξεχύθηκε από θέση μέσα δεξιά, προτίμησε να τελειώσει τη φάση μόνος του στην κλειστή γωνία, αλλά αποκρούστηκε σε κόρνερ.

Παρ’ ολίγο αυτογκόλ του Λίλα στο 70΄, που προσπάθησε να βγάλει άμυνα σε κόρνερ του Μπούνα στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι.

Αν και μπροστά στο σκορ ο Παναιγιάλειος συνέχισε επιθετικά μέχρι το τελευταίο 5λεπτο. Στις καλύτερες επιθέσεις του η κεφαλιά άουτ του Γκάτση από το κόρνερ του Μπούνα στο 77΄ και η απόκρουση του Μπαρμπάκη στο σουτ του Βλάχου στο 78΄.

ΑΕΤΟΣ Π. (Χ. Ράντος): Μπαρδάκης, Πουλουπάτης, Κουραχάνης, Ασκούνης, Χαλκιόπουλος, Μπίρμπας (75΄ Βίνιας), Παπαδιονυσίου, Λίλας, Μπάκας (65΄ Μαράτος), Ραμαντάνης (65΄ Φλέγγας), Πανόπουλος.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Μ. Λελούδας, Α. Σπυρόπουλος): Αθανασόπουλος, Βλάχος, Καφεντζής, Σπανογιάννης, Παπαδόπουλος, Μπακατσέλος, Μπούνας, Τσάτσος (38΄ λ.τ. Σπυρόπουλος (87΄ Κουραχάνης), Λιάτος, Γκάτσης (90΄ Παπασπηλιόπουλος), Χριστόπουλος, 82΄ Σκούτας.

 


Κατηγορίες Άρθρου
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr