background img
banner
banner

Σε όμορφο κλίμα η πίτα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών | ΦΩΤΟ

ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΛΗΘΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ

Την ευκαιρία να συζητήσουν, να ευχηθούν για τη νέα χρονιά και να μοιραστούν όμορφες στιγμές με τους συναδέλφους τους, είχαν τα μέλη του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιγιαλείας που παρέστησαν στην απόλυτα επιτυχημένη εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου. Η συμμετοχή ήταν μεγάλη και το καφέ «Del Mar» γέμισε κόσμο το απόγευμα της Πέμπτης 30 Ιανουαρίου, ημέρα που η Εκπαίδευση τιμά του προστάτες των Γραμμάτων Τρεις Ιεράρχες.

Την πίτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος στον οποίο ο Σύλλογος προσέφερε ως δώρο ένα στυλό και μία πένα. Αυτός με τη σειρά του δώρισε μία χειροποίητη εικόνα της Παναγίας της Μεγαλοσπηλιώτισσας, μέσα σε κλίμα συγκίνησης.

Την εκδήλωση τίμησαν με τους παρουσίας τους, ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κώστας Γιαννόπουλος, ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Βαγγέλης Πασσάς, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Νίκος Καραΐσκος, η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Προσχολικής Εκπαίδευσης Ελένη Διδάχου και οι Τάσος Σταυρογιαννόπουλος, πρόεδρος Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας και Αιρετός ΠΥΣΠΕ Αχαΐας, Χρήστος Τσόγκας Αιρετός ΠΥΣΠΕ Αχαΐας, Αντώνης Αγραπίδης, Αιρετός ΑΠΥΣΠΕ Δυτικής Ελλάδας και Κωνσταντίνος Χριστόπουλος, Αιρετός ΑΠΥΣΠΕ Δυτικής Ελλάδας. Ακόμη, ο Γιώργος Μπέσκος πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Αιγίου, Μένιος Κουτρόπουλος πρόεδρος Ένωσης Συλλόγων Γονέων Δ. Αιγιαλείας, Δώρα Μαστραπά, πρόεδρος Β΄ ΕΛΜΕ Αχαΐας, Απόστολος Δεληγάκης, πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου και Γραμματέας της Ένωσης Γονέων και Βάνα Μπεντεβή, πρόεδρος Ιστορικής και Λαογραφικής Εταιρείας Αιγιάλειας.

Απουσίαζαν λόγω ασθενείας η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου Δημοτικής Εκπαίδευσης Βασιλική Φελούκα και η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κα Γιώτα Γκρέμου.

Πλούσιος προγραμματισμός για το νέο έτος

Η πρόεδρος του Συλλόγου Αθηνά Σκανδάμη, εξέφρασε την ικανοποίησή της για την μεγάλη συμμετοχή των εκπαιδευτικών που τίμησαν την ημέρα εορτασμού των Τριών Ιεραρχών, παρά την πρόσφατη εγκύκλιο που την κατέστησε μια εργάσιμη ημέρα με κανονικό μάθημα, όπως χαρακτηριστικά είπε. Επίσης, τόνισε: ΄΄Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τους συνεργάτες μου στο Διοικητικό Συμβούλιο, τον Κώστα Μεσάζο αντιπρόεδρο, τη Ζουμπουλιά Σπυροπούλου γραμματέα, τον Ανδρέα Θανασουλια υπεύθυνο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων, τη Χαρά Μαμωνά υπεύθυνη Ανατολικής Αιγιάλειας, την Τότα Σταθούλια υπεύθυνη Δυτικής Ελλάδας και τον Κώστα Κουτσαντώνη ταμία΄΄.

Αναφορικά με τον προγραμματισμό για το νέο έτος, είπε: ΄΄Ετοιμάζουμε πολλές δράσεις: Συνδιοργανωνουμε την παρουσίαση του βιβλίου του Θανάση Παπανικολόπουλου στις 8 Φεβρουαρίου, διοργανωνουμε την παρουσίαση του βιβλίου της Αναστασίας Ευσταθίου “Οι δρόμοι της Σαλάμ” στις 9 Φεβρουαρίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αιγίου, στις 15 Φεβρουαρίου διοργανώνουμε αποκριάτικο χορό στο “Σπιτικό” στη γέφυρα Τσαγρή, παρακολουθηση της θεατρικής παράστασης “Μάμα – Ροζα” με τη Βίκυ Σταυροπούλου στα μέσα Μαρτίου, διοργάνωση εκδρομής στο εξωτερικό αρχές Ιουλίου κ.ά.΄΄.

Ξεχωριστή τιμή αποδόθηκε από στον Τριαντάφυλλο Κιντή, τέως Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, διευθυντή του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου, που αφυπηρετεί φέτος. Τυχερή της βραδιάς ήταν η εκπαιδευτικός Χάρις Μιχαλοπούλου από το Δημοτικό Σχολείο Ελίκης. Η νόστιμη βασιλόπιτα φτιάχτηκε από το αρτοποιείο «Κουτρόπουλος». Άπαντες έμειναν ικανοποιημένοι και κάθισαν μέχρι αργά. Τις φωτογραφίες επιμελήθηκε η Τούλα Σταυροπούλου, προϊστάμενη Νηπιαγωγείου Καμαρών.


Κατηγορίες Άρθρου
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr