background img
banner
banner

Ικανοποίηση στον Σύλλογο Αλυκής για τις παρεμβάσεις

ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ

Θετικά βλέπει ο Περιβαλλοντικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αλυκής τις παρεμβάσεις του δήμου Αιγιαλείας ως προς την οδική σύνδεση της παραλίας Αλυκής, δεδομένου ότι χθες ο δήμαρχος Δημήτρης Καλογερόπουλος ανακοίνωσε τη μονοδρόμηση του παραλιακού δρόμου με τη χρήση της Αλυκόβρυσης, ο Σύλλογος προχώρησε στην έκδοση ανακοίνωσης.
Όπως επισημαίνει, ΄΄το Δ. Σ. του συλλόγου Αλυκής χαιρετίζει τη σημερινή (χθεσινή) συνέντευξη Τύπου του κ. Καλογερόπουλο, Δημάρχου Αιγιαλείας, που ανακοίνωσε τη διάνοιξη του δρόμου της Αλυκόβρυσης, κάθετου προς την παραλία Αλυκής. Είναι γεγονός πως ένα χρόνιο αίτημα του συλλόγου μας, πάνω από 10 έτη, προχώρησε προς την επίλυσή του. Από τις 10 Ιανουαρίου του 2020, στη συνάντηση που είχε το Δ. Σ. του συλλόγου μας στο Δημαρχείο με τον κ. Δήμαρχο, τέθηκε το ζήτημα της διάνοιξης κάθετων οδών προς τον παραλιακό δρόμο, η ανεύρεση χώρου στάθμευσης κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και άλλα θέματα της παραλιακής ζώνης.

Ήδη ο κ. Δήμαρχος, σήμερα, ανακοίνωσε τη διάνοιξη του δρόμου της Αλυκόβρυσης, που κοντεύει να ολοκληρωθεί και την παραχώρηση χώρου στάθμευσης στην παραλία Αλυκής κατά τους καλοκαιρινούς μήνες΄΄.

Και καταλήγει: ΄΄Ο σύλλογος Αλυκής βλέπει θετικά αυτές τις ενέργειες και αναμένει την ολοκλήρωσή τους, ώστε να δοθεί μια λύση στην οδική σύνδεση της παραλίας Αλυκής, αποσυμφορίζοντάς την και διασφαλιζοντας το σημείο από πιθανή μελλοντική πυρκαγιά΄΄.


Κατηγορίες Άρθρου
ΤΟΠΙΚΑ

Σχετικα αρθρα


Τα σχόλια είναι κλειστά.

protionline.gr